2007/03/22

Torna Del Pozo

G-C us avança una exclusiva: Joan Manel del Pozo torna a estar en primera línia d'acció política, se li ha encarregat la redacció de la proposta de la nova Llei d'Educació de Catalunya.
No és poca cosa, aquesta Llei és la que ha de definir la posició que pren Catalunya com a país, a partir del desenvolupament de l'Estatut, en matèria d'educació i amb una perspectiva de futur innegable.
Tenint en compte que l'educació és una de les bases del desenvolupament i progrés d'un país, el fet de que el gironí Del Pozo sigui el responsable del seu contingut, assegura un pòsit de qualitat.
Vés que no sigui l'indicador de que Del Pozo sigui cridat a més altes responsabilitats...seguirem informant....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

carai!

això ens ho va avançar Catalunya Ràdio dilluns al vespre després d'un tall de veu d'Ernest Maragall. A més la notícia, i no voldria equivocar-me, informava que aquesta llei es redactava a quatre mans: l'altre encarregat era si mal no recordo Enric Algullol, ex rector de l'UPF.

Al cap hi ha la fi és una bona notícia.

Marc Teixidor
http://blocs.mesvilaweb.cat/marcteixidor

Anònim ha dit...

Ara ja només falta que en Del Pozo pagui un sopar als Gadaffi i companyia de Gc després de tantes ensabonades

Anònim ha dit...

A en Joan Manel del Pozo no cal ensabonar-lo: és un gran polític i una gran persona. Hauria d'haver estat conseller una altra vegada i, perquè no, alcalde de Girona.