2007/03/16

La FIBA CUP es jugarà a Girona

Ja ens ho va dir l'última vegada que ens vam trobar el futbolero de l'Albert Garcia Rafanell que tots estiguéssim tranquils que vindria la FIBA CUP al pavelló de Fontajau. Ha estat dit i fet i el representant de la Federació Catalana a Girona ens va posar en la bona ona quan vam parlar amb ell els de G-C. Aquest l'Albert ja està acostumat a fer de les seves en els despatxos perquè va agafar molta experiència quan era la mà dreta i l'home que feia la feina bruta a Joaquim Vidal quan el club era el Valvi. O sigui, que del 13 al 15 d'abril la final vindrà a Girona i en bona part cal donar unes GRANS gràcies a la Dipu, que es mullarà de veritat. Gràcies Pàramo!!!! Gràcies Torramadé!!!! I gràcies a l'amo Nadal perquè sap tot i més sobre el que es cou a l'entitat i és dels que hi és i només uns escollits com nosaltres ho sabem. G-C hi serà des dels llocs d'honor d'aquest muntatge que té un cànon d'uns 300.000 euros. Gironins ens veiem a la final i prepareu les dates i els quartos per pagar els bonus o les entrades.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Què és això de donar les gràcies a en Páramo i en Torramadé? Només faltaria que la Diputació no es posés les piles quan tenim una ocasió com aquesta! El problema és que ho fan per pur electoralisme barat.

Anònim ha dit...

gamarus!!!!!
qui "caramba" t'has pensat que ets...
Jo ja firmaria que l'ajuntament (que tantes medalletes es penja) poses els calers que posarem entre tots els de la provincia de girona, que és la Dipu.
És més... el primer que ha de fer el CB Girona és dir el suport economic extraordinari que proposen les dues institucions.

Anònim ha dit...

ei...
tranquil, tranquil...
va, som-hi tots i animem al club.

Per cert, l'Arcadi suposo que hi posa algun duro, no?

Torramadé for president!!!!
Páramo al Parlament Europeu!!!!