2007/02/20

Adrià, estrella a Girona

Ferran Adrià ha estat l'estrella de la Setmana Gastronòmica a Girona, perquè ha preferit estar aquí que omplir-se les butxaques al Japó o a Nova York, i això l'honora.
Ell sap que no pot oblidar les cuines de casa seva on es mou amb facilitat, encara que no se l'entengui quan parla, que sembla que estem veient l'Adrià del Polònia més que el real.

Com que no estava el Santi Santamaria no hi van haver discussions sobre si: " la tècnica amaga la manca de talent" o "si els cuiners estrella són uns venuts a la pela", perquè el que estigui lliure de culpa podria tirar la primera pedra.

Aquí l'ambient va ser d'elegància i respecte. El Joan Roca, en el seu paper de senyor de Girona, va acceptar el segon lloc que li correspon per estrelles michelin i fama, i va deixar que l'Adrià es deixés anar i marqués el ritme. En tot cas, un èxit per a Girona que ha fet esperar Nova York per gaudir de l'avantguarda cuinera. Tots els de GC ja esperem la segona edició.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins vividors que esteu fets gent de G-C. Si cal tenir un confidencial per viure del "cuento" jo m'apunto on calgui per no treballar de sol a sol

Anònim ha dit...

Si segur sociates, New York no dorm, pensant en Girona.
Aquest l'Adrià, a l'Empordà el veiem cada dos per tres. I si hi ha calés, encara més. Sou més xovinistes que els gavatxos.
Els de Girona city, un dia us morireu de plaer només de mirar-vos al mirall. Ja sembleu la bruixa dels 7 nans: mirall, mirallet, quina és la citat més bonica del món? Sort en teniu de Salt, i encara els tracteu com una merda!
Colla d'hipocràtes!

culbrut ha dit...

Mireu que sóc poc primmirat en això de l'idioma, nois, però això de "no estava" en Santi Santamaria m'ha fet posar la pell de gallina. Us heu passat al catanyol o és que sou de la pijeria barcelonina?