2007/02/10

Puigdemont, de bolquers

Carles Puigdemont serà pare a l'estiu, quan estigui fent les oposicions per a la Plaça del Vi! GC ho ha sabut en una trobada secreta de convers.
Quina coincidència més adequada , perquè no diuen allò de que els nens venen amb un pa sota el braç? potser el seu vindrà amb una cadira de regidor de Girona, que ja donaria per a bastants pans.
Felicitem al candidat dels conver que ser pare es tota una responsabilitat però també una felicitat, tot i que esperem veure'l més per Girona perquè per fer de pare i de regidor cal ser-hi, i a més si ha de donar biberons i canviar bolquers, s'ha d'estar a lloc que els nens no esperen, ni l'Ajuntament tampoc.



10 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira que arribeu a ser sociates eh, G-C!! "Potser regidor..."
Regidor segur, Alcalde també!
Prou PSOE espanyolista a Girona!

Anònim ha dit...

Felicitats Carles per a tu i la teva dona

Anònim ha dit...

ostia el ricardito no us en perdona ni una a G-c, ja torna a atacar

Anònim ha dit...

Aquests amics de ricardito no saben el que es diuen, el primer "regidor" és l'alcalde...poca cultura, deu meu!

Anònim ha dit...

Nois, no sé com ho feu,però cada dia redacteu pitjor. Aquest comentari ( especialment al final ) no hi ha manera d'entendre'l

Anònim ha dit...

Ara es veu que no es pot ser alcalde/regidor i tenir fills?. Jo al.lucino nois

Anònim ha dit...

en ricardito com mínim treballa per ell, que la majoria de convers esperen el regal del cel, fot-li canya ricardito que aquests de g-c són més fluixos que la pagans i l'alsina i el capellà oloriz

Anònim ha dit...

què passa, que en Carles Puigdemont ja no pot ni tenir fills? Per no dir res de la suposada ironia i el redactat, més que penós...I segur que us heu enterat en una reunió secreta...això ja fa temps que no és secret per ningú, ho sap tota Girona! Feu una mica de pena, nois!

Anònim ha dit...

Felicitats, Carles! Endevant! No facis cas a tots aquests envejosos i intrigants mediocres. La guerra bruta que et fan es girarà contar ells...Ja se sap, l'aparell sociata quan se sent amenaçat, actua així. Ànims! Jo un et votarè, Girona necssita un canvi, estem més que farts de la dictatura nadalista, dels seus vividors i de la seva titella, l'"alcaldessa" actual.

Anònim ha dit...

Aquets convergents algú es creu que govenaran algún dia ??? amb aquets "fenomenus" que presenten ?? jejejej