2007/02/22

Tornaràn els desaprofitats?


Mentre els ex-consellers intenten creuar el desert com poden, els Consellers que tenen cadira es passegen i canvien d'opinió com de sabates. El Tete, que no la va encertar gaire amb la resposta a l'hora de castellà imposada des de Madrid i ja va rebre el primer avís, ara es despenja amb l'aturada de l'aplicació de la sisena hora a les escoles, puntal de l'anterior tripartit i del Pacte Nacional per l'Educació, amanit tot plegat amb què les visites a escoles han començat per centres privats, la qual cosa no sembla gaire d'esquerres. Sort que a Girona ens cablegen unes quantes escoles, què menys!

GC ha pogut saber que Montilla ja té in mente una remodelació del govern i el Tete té tots els números per saltar desprès de l'estiu, i si continua així el bombo serà tot seu. Potser per això molts de la casa gran d'educació troben tant a faltar el gironí Del Pozo, seriòs i mesurat, amb les idees clares. Tornaràn els desaprofitats?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veritablement seria una sort que tornés el nostre estimat Del Pozo, a part d' entendre de veritat en ensenyament , de ser honrat i seriós , donava gust escoltar les seves xerrades com a conseller d' educació.
Podeu visitar un post divertit d' un bloc d' una coneguda referent a la figura de Maragall:

www.xoia.blogspot.com/