2007/02/24

Previsions de primavera

Les municipals s'acosten i els sondejos són a l'ordre del dia amb les cuines dels partits que van a tot gas. A GC ens han fet arribar un correu on se'ns explica que els resultats es preveuen amb moviments sísmics que no seran precisament al·lèrgies de primavera.
Sembla que l'Anna de la Plaça del Vi perdria 3 regidors, i això tirant curt, i que aquests es repartirien de la següent manera: 1 per ICV. 1 per ERC. 1 que s'esgarraparan entre PP i CiU, que al contrari que a d'altres zones de Catalunya, sembla que aniria a millor. GC sap que el Puigdemont està fent una revolució a la llista i que incorporarà joves i emprenedors talents que li donin saba nova als convers. Ens espera una quaresma entretinguda.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi us ataqueu una mica i comenceu a enfocar el que tothom veu el que us espera

Anònim ha dit...

Ja, Ja, Ja... que sociates que sou G-C. La vostra Anneta o Annot? es fot una hòstia com un piano, i vés per on, CiU no guanya cap escó. No us ho creieu ni vosaltres.
PSC, en perdrà 3 o 4
ERC es quedarà igual
CIU en pujarà 2
ICV en pujarà 1 o 2

Anònim ha dit...

Jo aquesta enquesta me la crec. El PSC baixa, ERC i ICV van a l'alça, i hi ha garrotades entre CiU i PP.El candidat de CiU té un perfil que porta a l'abstenció o al PP a la dreta local

Anònim ha dit...

Aixo ja ho va publicar sa-palomera. com a mínim reconeixeu la font de l'informacio

Anònim ha dit...

És impossible trobar un article vostre sense clamoroses errades sintàctiques, lèxiques o bé ortogràfiques. A més, l'estil que gasteu és un exercici d'intencions frustrades. Com us guanyeu la vida?

Anònim ha dit...

La clau de tot plegat està en saber si PSC+L'Eco dels socialistes (ICV) sumaran 13 o no. Si els sociates en perden 2 però aquests van als altres sociates ens quedem igual.
És evident que la clau la tindrà ERC.

Anònim ha dit...

La Pagans va amb el cotxe amb baixada i sense frens. Jo soposo que deu voler tornar el vostre amo com el gran salvador. Atents a la jugada G-C que està al caure.

Anònim ha dit...

a veure si el psc dóna veu als joves valors thió,faixedas i feliu.