2007/02/19

Mccullers, caçadora solitària

Carson Mccullers era una escriptora nordamericana que escrivia des de la pròpia experiència. Contemporània de Faulkner, és ja un clàssic de la literatura. És una escriptora amb una sensibilitat poètica essencial i amb la qual el lector es troba immergit en un món llunyà però perfectament assumible on els seus personatges estàn magistralment dibuixats i es fan forts a còpia de superar entrebancs.

Seix Barral prepara un recopilatori especialment recomanable que portarà per nom El mut i altres textos, amb obra que encara era inèdita a casa nostra.
Mentre arriba, us recomanem especialment la seva primera novel·la El cor és un caçador solitari, genial en la concepció de personatges que enmig de la soledat i la marginalitat són models arquetípics d'un món més que literari, molt real.

1 comentari:

Anònim ha dit...

no se si es la presió mediàtica de CiU, que al igual que el PP a les espanyes us te acollonits dient-vos que sou socialistes etc... però ja fa uns dies que esteu la mar d'aborrits... Ja no teniu ningú a qui fotre canya i castigar?
Au salut!!! i ànims nois que venen les municipals!!!!!