2007/02/26

ERC nomena el càrrec de Cultura

Miquel Sitjar és finalment l'escollit per can ERC per quedar-se la cartera de Cultura a Girona + Mitjans de Comunicació. Serà el mateix pack que té Joan Manuel Tresserras a la Gene. Des de G-C felicitem la discreció amb què ha portat la seu del carrer Migdia aquest tema després d'una selecció que ha quedat per sort en clau molt interna. L'hereu de l'amo, el Pep Quintanas, va deixar el càrrec fa uns dies però des del carrer Migdia s'ha controlat el nomenament per fer-lo públic fins que no arribés el moment oportú. Causa justa.

En Sitjar, com a bon docent, té parole però també té un currículum que ERC ja pot lluir com si es tractés d'un conver o sociata perquè el fitxatge és llicenciat en Filologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ara és regidor de Ribes de Freser i president del Consell Comarcal del Ripollès i també del Patronat de l'Hospital Comarcal de Campdevànol. O sigui, un home Puitxi Puigcercós que arriba del Pirineu a la city i que completa els bons perfils que han triat a can ERC amb Jordi Martinoy, David Mascort, Josep Viñas i Josep Saguer.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú hauria de començar a gratar en els afers d'en Quintanas....o no n'hi ha prous?

Anònim ha dit...

home, gratar per gratar... si tens algun indici parla amb fiscalia!!! si no, no deixes de ser un altre de d'aquests petits intoxicadors palanganeros de ciu que pululen per el blog!!!

Anònim ha dit...

Sitjar....quins records, àlies "Dalton" en la seva época de professor de Llatí a l'Institut Pere Alsius de Banyoles...
Encara recordem com ens obsequiava amb les seves famoses burilles mentre repetia una i altra vegada...rosa, rosae..in albis....
És ben bé que a la política i acava lo millor de cada casa...Dixit

Anònim ha dit...

Aquí l'intoxicador. I de l'anestèsia periodística gironina que me'n dius? et fa por quedar sense menjar tu?

Anònim ha dit...

Osti tu, com puja en Mandibulín... Crec que per càrrecs de cultura i comunicació ens cal gent amb més empenta i no aturats com aquest... Perquè potser és intel·ligent però no se'l veu gaire espavilat... I per cert, què me'n dieu d'apuntar-lo al logopeda?

Anònim ha dit...

be, més que intoxicador el que jo resaltaria es el de palanganero... però en fi, que el dia que jo em quedi sense menjar tu ja farà dies que criaràs malves! et repreteixo, si tens algun indico a fiscalia si no a callar!

Anònim ha dit...

ja ha parlat el mega-hiper-neo-progre de pacotilla. A donar lliçons a Cuba. Aquí, llibertat real! Bon vent!

Anònim ha dit...

la llibertat real passa per no fer acusacions falses!
bon vent!

Anònim ha dit...

pep quintanas és una persona honesta, treballadora i lleial.

Anònim ha dit...

I tant...una persona que fa xup xup amb promocions inmobiliàries mitjançant una societat domiciliada a Madrid per tal que no s'enterin de les seves incompatibilitats amb els càrrecs públics...