2007/02/02

Pardo a totes

Iniciativa juga fort per a les municipals, la setmana passada van fer la posada en escena i aspiren a tot que vol dir a tenir com a mínim tres representants, entre ells en Pardo, ecologista de disseny que té esperances de sortir com a regidor a l'Ajuntament de Girona. De fet ho està intentant amb totes les seves forces però això de sortir per davant dels altres i que li hagin posat un tap no li permet somiar.

Però tot i això ha hagut de fer un gest que ha estat molt criticat i és el de fer servir l'endoll per connectar una línia directa. Tot i que en aquest sentit, a totes les cases, PSC, ERC i CiU molt pocs i poques que han tingut poder poden dir que tenen la consciència tranquil·la. De moment, està clar que el Joan Olòriz i la Núria Terés tenen la butaqueta a la Plaça del Vi garantida, veurem si en Pardo se n’en surt. Sempre li quedarà la llista del congrés per aconseguir tocar cuixa, però això és ja un altre capítol.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ens deixeu als de euia sense butaca a l'ajuntament. montalbán núm. 2.

Anònim ha dit...

quina por els d'ICV.....

al final haurem de votar als borrokas de la CUP?

Anònim ha dit...

Vosaltres que ho sabeu tot, o gairebé tot, perquè no publiqueu la biografia de la Terés. Només cal que parleu amb els seus ex-companys, ex-amics i ex-coneguts...

Anònim ha dit...

La Terés és una bla-bla bla . Es una consentida i sentida. No té suport de ningú. S´ha apoderat de la veu de la coordinadora d´ONGs sense permís de ningú, ha fet viatges a costa de l Ajuntament de Girona i encara va de senzilla i d´esquerres?

Anònim ha dit...

La Terés? Espereu el dia que se li creuin els cables o que tingui un mal dia (en sol tenir força sovint)... En Joan Oloriz haurà de correr per apagar el foc. Pobret, l'Oloriz, no sap el que li espera!