2007/02/21

L'amo enterra la destral de guerra

Fa dies que no parlem de l'amo, enfeinat com estava amb el tunel però el foc que tenia obert amb el Síndic d'Aran sembla que l'ha tancat.
Davant la crisi Nadal ha tingut un paper no gaire galdòs, deu ser el règim que li canvi el caràcter perquè ahir va recordar la pàtria parlant de Palamòs i L'Estartit i ja tornava a ser ell, el que sap defensar el seu troç.

El Síndic d'Aran ha entrat en el joc i desprès que el tunel s'ha obert, ja engega els míssils cap a Foment de Madrid, i els empresaris de la neu amb la boca petita diuen que no era per tant. L'amo la sap jugar, de cap i amb vaselina.
Montilla li havia dit que no s'hi posés tan farruc i ell l'ha embolcallat de fines fintes diplomàtiques, que per alguna cosa és l'amo.

8 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Quan un es l'amo es l'amo, i total amb aquell protofeixista del síndic d'aran està be que algú li digui quatre veritats a la cara!!!!

Enhorabona per ser el blog més visitat per els conver!!!!
(son una mica brutots per això...)

Anònim ha dit...

oh, amo i senyor nostre!!!!
lloat sigueu pels del G-C,
i tots els pobres de Girona.

Nois, perdeu el nord quan parleu de la "peluda".

Anònim ha dit...

Per què no expliqueu que el vostre amo ha perdut el nord i no perdeu el temps en collonades.

Anònim ha dit...

qu hi farem si els converiunionistes només podeu generar personatges arrogants i foscos com en torremadé... la travesia serà llarga...

Anònim ha dit...

promocioneu-lo encara més el vostre gran amo que té uns tics pitjors que els de l'Aznar. promocioneu-lo promocioneu-lo ara que es comença a apagar

Anònim ha dit...

Travessia llarga però la dictadura sociata és eterna.......què és pitjor? obrim finestres? o aquí no cal?

Anònim ha dit...

Com que aquí tothom diu que vol tirar de catifes i després no es fa mai, exemples com els de la Generalitat i el Barça, ja seria hora que es fes a l'Ajuntament. Baixaria una de mer......