2007/03/19

Barbeta-Bolaño, la mascletà


Jordi Barbeta va publicar ahir un article a La Vanguardia denunciant que Toni Bolaño, cap de comunicació del presi Montilla, l'ha amenaçat per publicar una notícia sobre les esmenes a l'Estatut.
Genial!!!! Ara resulta que el Barbeta, periodista amb tables de sobres, s'escandalitza perquè un adjunt al polític de torn li canta la canya,... i a sobre ràpidament en Madí, aquell del govern conver que no sap el que és controlar la informació, s'escandalitza i demana la dimissió del seu successor, ... Vinga, que aquests no s'han pres la crema de Sant Josep i estan fent la batalleta de torn,... qui estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra,... Què va fer el Pujol amb els mitjans d'Esquerra! I el PP amb els mitjans d'Esquerra! Va sortir el Barbeta i La Vanguardia a defensar les víctimes. Menys fums i menys victimismes, que els caps avui estan tots celebrant el seu sant: Sant Carod, Sant Montilla, Sant ZP,... que els petards són a València, companys.... G-C no vol entrar en baralles però aquesta guerra té un guanyador, el Bolaño, com abans guanyava el Madí en l'època conver.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

que cutres que sou...el cap de Montilla amenaça un periodista i vosaltres a sobre defenseu aquest sectari gos servidor de la policia politica montillista. Com que sou iguals...Visca el marxisme! G-C feu fàstic.

Anònim ha dit...

ningú ha d'amenaçar un periodista però el primer que ha de callar és en medir

Anònim ha dit...

ôstia que fort, els periodistes defensant al censor!
On és la llibertat d'expressió, sociates de Girona-confidencial?
Sociates de G-C, foteu fàstic! On és el Col·legi de Periodistes?

Anònim ha dit...

Òstia, ke fort! els convers de Madí defensant la puresa periodística...au va, a celebrar Sant Josep i deixeu-vos d'ofendre ke no heu acabat d'admetre la derrota i us surt la bilis per tots els poros...

Anònim ha dit...

Derrota? La d'en Montilla, piltrafilla! 37 diputats. 250.000 vots menys! Sociates, agafeu-vos que fa baixada, i amb aquesta xusma de quillos que teniu per dirigents, encara més!
Nadal, qui t'ha vist i qui t veu, a les ordres d'aquests killos analfabets !!

Anònim ha dit...

pobra ciu que només els queda aquests pobres maleducats i ofendosos petits feixistes de barretina....

Anònim ha dit...

Apreciats "sociatespijoprogres": El règim comunista soviètic es va acabar fa temps. La llibertat d'expressió, és això, llibertat. De demòcrates, poc. Ho demostreu, dia rera dia. No aconseguireu la desaparició de CDC. Som més i més forts!

Anònim ha dit...

Si convergència necessiteu de nois com el Barbeta per tirar endevant,dintre de dos mesos de vosaltres no en quedarà ni les cendres.
Ha de ser molt fotut tants anys d'anar de feudals i de cop i volta quedar-se sense el comptat ni el ducat, però sempre us quedarà el prozac!!!.

Quins collons.

Anònim ha dit...

Gent de GC avui us felicito. No heu caigut al parany de La Vanguardia i demostreu que sabeu interpretar la realitat politica de casa nostra.
El vostre amo.

Anònim ha dit...

molt bé G-C només esteu representant el que hi ha . No cal estar a favor dels pirites que en altre temps eren lladregosts.CiU ha fet el que ha volgut durant molts anys i ara no sap ensumarla derrota.De tota manera els PSC podríeu ser més fins i no tan pijopolles.G-C vosaltres sí sou bons i no us deixeu ni acovardir ni fltrar , continueu, que hi ha gent que us llegim i ens agradeu

Anònim ha dit...

Sempre estaré d'acord amb l'amo, que no pensava que llegia fins i tot G-C. Com és aquest home. Es ben cert que està a tot arreu, llest com és ell.

Anònim ha dit...

CiU és com el Titanic perquè s'està enfonsat. L'orquestra no deixarà de tocar i en Barbeta serà un dels músics. Patètic, per cert, el Mas i la dona a la Passió. No viu prou una passió que a més l'hagi d'interpretar. Per morir-se de riure.

Anònim ha dit...

Quan a un sociata se li mou la cadira, aflora en ell l'instint més baix i fastigós de la política. Es dedica a intoxicar l'adversari política a tort i a dret. Socialistes del món! això no és una dictadura, és una DE-MO-CRÀ-CI-A. L'alternança és bona a totes bandes, a totes, entesos??

Anònim ha dit...

endavant bolaño!

Anònim ha dit...

L'Antoni Bolaño ha admés els insults no? doncs cal que dimiteixi. Ras i Curt.

marius ha dit...

Òndia quin nivell que gasteu!

Penós, de totes dues bandes. Com es pot defensar aquest personatge fosc i gris que és en Bolaño? Com es pot insultar G-C simplement perquè defensa un tipus, sigui quin sigui el tipus?

Pels seus actes els coneixereu, a tots.