2007/03/26

El president i la llibreta


La ressaca de la nit del Llach a Verges donarà per molt.
El president Montilla, que no va ser precissament aplaudit el dissabte al concert per part del públic, va estar a l'Ajuntament de Girona a la tarda i avui encara es feien creus els seus perquè per fer la dedicatòria que li van fer signar de la visita, va treure la seva llibreteta (es veu que la porta a tot arreu) i va copiar literalment una cita que portava, amb tota la parsimònia de l'estil del que ja ens té acostumats.
No improvisa ni les cites, per això, els d'Esquerra encara no se n'han adonat de que han pactat per quatre anys...au va!..que ni CiU ha caigut en el parany mediàtic...mentre Montilla s'ho apunta tot a la llibreteta.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja: Ja ho vau senti el que deien a Verges al vostre "presi": Fora Montilla! Fora Montilla!
Que n'aprenguin!
NO sap ni improvisar aquest espanyolet d'en Montilla. Que malament que esteu PSC-G-C. Quin nivell!

Anònim ha dit...

Ostres, G-C! que sociates que sou. Quina vergonya de President, no sap ni una cita per escriure al "seu ajuntament sociata".

Quina vergonya, G-C!!
Fora aquests sociates i fora G-C!!!!

Anònim ha dit...

Ei G-C!

Seguiu així, però poseu-vos a treballar i feu-nos un análisi (un quién es quién) de les llistes municipals a Girona, que no sabem a qui votar!

Anònim ha dit...

Estic fart d'entrar als blocs i llegir comentaris escrits per la xusma convergent. Es pensen que ens perdonen la vida a tots. Es pensen que són els únics que poden tenir carnets de catalans. En el fons els que els passa és que enyoren els càrrecs.

Anònim ha dit...

Prefereixo un nou català com en Montilla que un espanyol de tota la vida com l'Arturito Mas. Per cert, també el van xiular a Verges. I molt. La gent no perdona a aquest espanyol de Pedralbes la venta a domicili de l'Estatut de Catalunya.

Anònim ha dit...

jo no li critico que no sàpiga escriure bé en català. és evident que no el va aprendre de petit pq no vivia aquí, potser de gran no va tenir mitjans o temps per fer-ho... però a tot un president de catalunya no se li pot suposar un MÍNIM d'intel·ligència i memòria per aprendre, ni que sigui com un lloro, tres línies sense errades ortogràfiques per reproduir-les en un llibre d'honor? ha de COPIAR d'una llibreteta? aquest home ens deixa en RIDÍCUL. tants anys criticant el rei de l'estat espanyol pq llegia els discursos, i mira com ens hem de veure...

Anònim ha dit...

Aquests sociates esteu desquiciats "un nou català com en Montilla abans que un espanyol...." En Montilla és un espanyol espanyolista, que ha contribuït a fer que no es vegi TV3 a València, entre altres coses.
I si esteu farts de la xusma convergent, fusileu-nos. Històricament és el que feu amb els que no pensen com vosaltres. I després direu del PP.
En Montilla fa pena a tothom que no tingui carnet del PSC. A en Mas el van xiular a Verges, i tant, ara el públic no era precissament convergent, és aviat progre tripartit!
Ni els vostres volen aquesta cosa que només té 37 diputats.

Anònim ha dit...

Aquell que tracta de xusma al principal partit al Parlament té dos problemes: Un, que no sap comptar i dos, és un ressentit malaltís. Bon vent!

Anònim ha dit...

Giona és com aquesta web, petita i rescolsida... deixeu aire nou a aquesta ciutat a la gent amb empenta i noves idees...

Anònim ha dit...

en Motilla serà el president que aporti més al desenvolupament de Catalunya encara que a la gentussa de CiU això us faci mal pq realment no voleu el millor per Catalunya, només voleu recuperar l'escalforeta de les cadires!!!!!

Anònim ha dit...

Montilla és un pobre analfabeta. Ho demostra el fet que per escriure 4 ratlles al llibre de la ciutat necessita treure la llibreteta. patètic, lamentable, vergonyós!! No és mai massa tard per ningú provar estudiar, anar a la universitat, cultivar-se una mica...sobretot si ets president i no saps molt bé escriure en català.