2007/03/17

Palmada i el cas de l'UDG i la Pompeu

Blanca Palmada va ser un fitxatge del megaconseller Josep Huguet, estrella refulgent d'ERC que sap navegar en les aigües més tèrboles.
Palmada va ser cridada a ser consellera no declarada d'universitats, en aquest megadepartament que el totpoderòs Huguet s'ha aconseguit per ell solet, però vet aquí que per molts viatges a la Xina i a la Índia que faci, la Palmada no acaba d'estar contenta, i és que l'Huguet li fa el salt a les primeres planes dels diaris a la que té una bona notícia que endur-se a la boca. El cas de la facultat de medicina que es disputen l'UdG i la Pompeu Fabra és un gran caramelet i el megaconseller no se'l vol deixar prendre. Per això, la Palmada està que treu fum davant de la màkina Huguet. Veure'm quan aguanta la gironina, tot i el deslumbrant despatx que té davant de la catedral de Barcelona...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Veure'm?

Deslumbrant?

Uiuiui, quin català més patètic, el del Girona-confidencial...

Anònim ha dit...

Qui ets? el corrector-inquisidor des convers a la xarxa?..au va! si has de criticar que sigui d'alguna cosa més que de llengua, que ja sabem que vas aprovar l'eso...

Anònim ha dit...

tant defensar catalunya dels botiflers de ciu, aquests de G-C, i estan destrossant la llengua amb els articles que publiquen. té raó l'anònim 1: no cal ser de ciu ni d'erc ni de res concret per escriure correctament. defensar i promocionar la nostra llengua és una manera més d'estimar catalunya. o volen arribar un dia en què es redacti la declaració d'independència de catalunya plena de faltes d'ortografia i gramaticals?

Anònim ha dit...

anònim 3 ets patètic....

Anònim ha dit...

anònim 4: patètic o no, jo sé escriure i se'm pot llegir sense vomitar, cosa que no passa amb els textos de G-C. i no em parlo de continguts, que a vegades també són vomitius, parlo de forma. però ja que parlo de continguts, no hi ha CAP confidencial que reparteix llenya arreu? tots són tendenciosos i teledirigits???

Anònim ha dit...

al text anterior sobra un "em", és evident. aviso jo mateix abans no surti el llest de torn.

Anònim ha dit...

no és "reparteix" és "reparteixi"... ets patètic... i pedant... per`com que la puntuació no és el teu fort...

Anònim ha dit...

Tenen raó els que critiquen el català del Girona-Confidencial. Més que lamentar les crítiques, caldria estar més atents als redactats, i a l'estil. I ho dic pel bé de G-C, que és un confidencial que m'interessa, i que segueixo regularment.

Anònim ha dit...

a l'anònim 4 i 7: busca els usos dels temps verbals i veuràs que el "reparteix" també és correcte.
i posats a fer, el teu text també és millorable:
No és "reparteix", és "reparteixi". Ets patètic i pedant. Però com que la puntuació no és el teu fort...

(ja ho veus, el teu fort no és ni la puntuació, ni l'ortografia ni la mecanografia)

Anònim ha dit...

que jo sigui un pedant no treu que tu siguis un paquet!!!! bona nit i tapat!!