2007/03/08

GC amb el 8 de març

El Govern de la Generalitat no ha acomplert la seva promesa de ser paritari en els càrrecs nomenats i les dones, com sempre, han sortit perdent.
Però avui a Girona per celebrar el 8 de març, ha près possessió del càrrec de coordinadora territorial de l'Institut Català de la Dona Esperança Permanyer, la bisbalenca, que viu a la Fonteta, s'ha vist acompanyada pels seus escuders Jordi Martinoy, delegat del govern a Girona i per Josep Vinyes, director territorial d'acció social i ciutadania, és a dir, el bo i millor d'esquerra a Girona acompanyant la seva nova incorporació; encara que l'acte semblava encara de l'ancien regim, per avorrit i reiteratiu, que per reivindicar la dona no sembla que ja sigui això el que s'hagi de fer.
GC estarà també a la mani pel 8 de març i per totes les dones del món, aquesta tarda a Girona.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca la paritat a la casa dels altres! Sociates dixit.

Anònim ha dit...

L' acte ha sigut una veritable merda, les dones convidades semblaven posades només per fer la foto, malgrat alguna destacava per l' astúcia , o per la seva imaginació.
Sra Esperança et desitjo el millor des d' aquest bloc però espavila als nois que no ens avorreixin tant!

Anònim ha dit...

Com el seu nom indica, ànims Esperança que això és el que comença a faltar en aquests governs, el gironí i el català. Petó des de Torroella.

Anònim ha dit...

Articulista, si et plau, apunta't a rebre classes d'expressió escrita. No sé si ets periodista (ho dubto molt) però no havia vist mai ningún que s'expressés tant malament!

Anònim ha dit...

tal com va dir el delegat, l'acte de les dones l'han de proposar les dones, a través d'entitats i associacionons, i la generalitat hi ha d'aportar ajuts i organització