2007/03/04

On és Wally Vilanova?

La carrera per a les municipals comença a agafar embranzida i ja tenim les primeres presentacions a tocar.
Carles Puigdemont s'estrena dilluns a l'Auditori de Girona, com a cap de llista dels convers i el morbo estarà en saber si l'aniran a sentir els que abans eren teòrics puntals de la llista i ara s'han quedat en l'estacada: el Ricardito, l'Esteve Vilanova i el Carles Mascort.
Clar que potser no hi són a la llista perquè les condicions no eren acceptables i potser per això és que el Puigdemont no té cap fitxatge de campanetes, com semblava que hi hauria en un primer moment.
Per cert, el Wally Vilanova on és? Perquè ser-hi hi és, sí, però ningú sap a on,... Hi serà demà a l'Auditori el qui per a molts convers i gironins hauria de ser el prota?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

sou cada vegada més lamentables. no teniu ni idea, us inventeu les "notícies", perdó, brutícies

Anònim ha dit...

Dons perque hi entres?

Anònim ha dit...

Jo hi vaig anar i hi eren tots tres: en Vilanova, en Ricard Font i en Mascort. Quina ens n' inventarem ara?

Anònim ha dit...

no s'escriu "dons", s'escriu "doncs", senyors "periodistes"!

Anònim ha dit...

que en Puigdemont no té cap fitxatge de campanetes? A veure , us sona d'alguna cosa la no. 4 és la filla d'un avocat molt conegut a Girona i ex-regidor socialiste, Toni Cunyat, de l'equip Nadal! Però clar que vosaltres sou masa sociates per explicar-ho!

Anònim ha dit...

Ja se sap, o ets de la COSA NOSTRA (=Socialistes nadalians) o ets enemic. No distingeixen. I després diuen que no són sectaris. Quin tip de riure.

Anònim ha dit...

Un respecte per l'Esteve, bon polític i millor persona... Ricardito... quín mal estil tenu...

Anònim ha dit...

A mi em cau be el Vilanova , ara el Mascort i aquest Ricardito qui es ?? De Girona?? de que ha treballat en la vida real?? ha destacat en algún camp , per ubicarlo?? en fi no em surt en lloc....