2007/03/15

La processó del Llach a Verges

Ara resulta que el Lluís Llach farà més d'un concert de comiat a Verges o almenys això és el que persegueixen els organitzadors després de la punxada que han tingut amb un únic concert. Els de G-C hi estem convidats el dia 24 però volem estar amb el poble i us avancem que aquests dies la cosa bull i ahir un despatx de Barcelona molt proper a nosaltres treia fum amb l'intent de voler fer feliç a més de 5.000 persones i així és que s'ha pensat en fer més adéus. La iniciativa era bona però la il·lusió dels que van programar l'adéu han vist que això se'ls hi ha fet molt gran i que cal sortir-se'n de la millor manera. Però tot i això que el Llach canti més dies també pot ser un bon invent per tornar a omplir les butxaques d'alguns i no quedar tan malament amb Verges, la província de Girona, Catalunya i el món mundial.
Aquestes coses passen i quedar bé cada vegada costa més i és que a Verges més d'un està amb la mosca enganxada a l'orella perquè al concert hi haurà més gent de fora de les contrades que no de casa. Alguna cosa semblant va patir Jordi Roche a la llotja del Camp Nou pel Barça-Madrid perquè el president de Fede va quedar penjat lluny dels llocs d'honor i va tocar el dos. Això de només voler pensar en fer la competència a Joan Laporta i simpatitzar amb el Sandro Rosell té un preu molt alt.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest matí, algun vergelità, ja deia que el divendres hi hauria concert. Alguna gent de verges està molt emprenyada i alguns s'han empescat tot tipus de trampes per anar al concert. Molts vergelitans han revenut la seva entrada. A més us heu preguntat quantes entrades hi ha en una classe de nens (recordeu que cada vergelità tenia una entrada, els nens també!) algun/a professor/a sí que ho ha pensat!

Anònim ha dit...

això que han fet a en Roche és indignant. Una persona que és capaç de treure's els pantalons a l'aeroport perquè no li fan el tracte de President, és capaç de menysprear el president de la Federació Catalana.
I que sigui rosellista em sembla perfecte. ROSELL president i en laporta i el cunyadíssim cap a casa!

Anònim ha dit...

el rosell un payasso més!!!! només vol la foto, que es foti (mira un rodolí...)

Anònim ha dit...

El pallasso és Laporta. En Rosell es va presentar per estar en una segona línia però la inutilitat de Laporta l'ha portat a tornar a estar al capdavant. Crec que la gent li acabarà demanant que torni.
És l'únic que hi entén i té contactes.