2007/03/01

Nervis al PSC d'Anglès

Carta rebuda. Carta publicada. A G-C continuarem promocionant els articles que ens feu arribar per a les munis.

A les oficines del carrer Ferraz d’Anglès –així és com s’anomena popularment la seu del PSC d’Anglès-, han saltat totes les alarmes degut a que no troben cap candidat de suficient categoria com per aturar la previsible davallada electoral que patiran i que pugui substituir dignament el desgastat Joan Xifra, actual portaveu del Grup Municipal del PSC.
Són molts els rumors i filtratges de gent que ha donat carbasses a les proposicions del PSC per encapçalar la llista d’Anglès. Uns al.leguen motius professionals, altres motius personal, i els més sincers diuen que no volen anar en una llista on gent externa és la que pren les decisions importants.
És per això que l’única solució que han trobat, a menys de 100 dies per les eleccions, i malgrat els hi faci certa rancúnia, és tornar a proposar com a alcaldable en Joan Xifra, tot i que les seves quotes de popularitat estiguin sota zero.
La direcció del PSC d’Anglès –aquella que mana des de l’ombra- està preocupada, tenen clar que la gent no els hi perdona el joc que han utilitzat durant tota aquesta legislatura, saben que els republicans han fet bé la feina dins de l’Ajuntament i que han fet nous fitxatges de rellevància, per aquest motiu tenen por de perdre el pes polític que actualment tenen.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, i de les llistes de Girona, què? O no arribeu tant lluny?

Anònim ha dit...

No han dit res fins ara perquè a can PSC no hi ha paritat i a més no es decideixen qui va més endevant ...

Anònim ha dit...

Els sociates d'Anglès no es mereixen ni presentar-se a les eleccions del maig del 2007. I si ho fan tindrien que rebre un vot de càstig molt important.
El que van fer el juny del 2003, la gent d'Anglès no ho oblida...

Anònim ha dit...

La secta del PSC d'Anglès sembla que té problemes seriosos. Tot i això, el millor que podrien fer és tornar a presentar el "nen" de l'Aliança.