2007/03/10

Passa-ho



La democràcia és alguna cosa més que manifestar-se lliurement per les idees. La democràcia és també saber quan aquesta llibertat s'utilitza éticament, i quan no.
La manifestació que aquesta tarda té lloc a Madrid, convocada pel PP contra la decissió d'atenuar la presó a l'etarra De Juana Chaos, per part del Govern de Rodriguez Zapatero, és un exercici de llibertat en democràcia, però també és una utilització fraudulenta d'aquesta llibertat per part d'aquells que, en d'altres moments històrics, no eren partidaris de que la democràcia arribés a la pell de brau.

I no és la primera vegada a la història que suceeixen casos així, Hitler va guanyar unes eleccions i desprès va fer el que va fer.
Però no per això hem de desistir del convenciment de que la llibertat i la democràcia és el sistema que ens hem donat i en el que creiem perquè les persones visquin en pau.
Per això GC avui fa una cassolada virtual en aquests moments, com en els sms que estan passant pels mòbils, contra la manipulació que el PP fa d'aquest acte de manifestar-se, perquè està denigrant a aquells que van morir en el seu moment per avui ells poder fer-ho.
PASSA-HO!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Si Zapatero i els socialistes no fossin uns inútils això no passaria. El PSOE ens ha enganyat, ara que es foti!!!

Anònim ha dit...

Cada vegada sou més sociates, ningú us pot superar

Anònim ha dit...

Que s'espavilin!!! PP i PSOE són iguals.

Anònim ha dit...

Que guanyi el PP iveureu si son iguals.Que consti que no he votat PSC.

Francesc Paz ha dit...

Españolito que vienes
al mundo te guarde Dios.
una de las dos Españas
ha de helarte el corazón.

Anònim ha dit...

Catalunya al pas que anem cada vegada ho té més complicat per ser lliure. Temps al temps

Anònim ha dit...

Si no guanya el PSOE, no és democràcia, no?
Que es foti el farsant del ZP i l'espanyolisme del PSOE i GC!
Per què poseu la senyera si és una disputa entre espanyols?
Vosaltres com el PP, amb la bandera pel davant. D'acord, G-C, però poseu la vostra, la republicana, espanyola, però republicana.