2007/01/23

Carretero-Carandell: "tanto monta,...."

L'ex-conseller Joan Carretero va a totes i ha confiat en una col·lega seva de fa temps, la Rut Carandell, perquè l'ajudi a registrar el seus dos projectes a Internet per així arribar a tot el territori sense haver de desplaçar-se. Al Cal Republicans ja comencen a estar una mica mosques amb el tema i després dels dards enverinats d'aquest cap de setmana a través de l'Avui, el metge de la Cerdanya ja ha fet saber als capos que vol ser present al consell nacional que els republicans faran el 24 de febrer. Per tant, G-C ja escalfa motors per no perdre's el cara a cara. És de preveure que l'ex-alcalde de Puigcerdà ja tindrà en funcionament les pàgines webs reagrupament.cat i reagrupament.org, que intentaran concentrar tots els ressentits amb ERC i que creuen en l'independentisme. Més d'un ocellet ja ens ha fet saber a G-C, alguns a través d'emilius, que a Cal Republicans aquesta posada en escena del metge mil homes de la Cerdanya no fa cap gràcia a la vista de les municipals.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si accepta d'una vegada per totes aquest metge baixar del vehicle oficial. Sembla que encara no ho hagi paït del tot.
Independència sí, però benestar social també!

Anònim ha dit...

L'ERC actual, és la imatge catalaneta del PSOE del Montilla.
Colla de botiflers sociates!
Endavant Carretero!

Anònim ha dit...

Joan, amb qui et vols reagrupar?. Deixat de protagonisme populista demagogec i victimista. Si vols un càrrec politic per tenir notorietat, presentat a les eleccions, es clar, que per això et tindras de mullar amb algun partit. ah, i no cal que t'expulsin d'ERC per pendre aquest camí... i agrupar-te amb gent amb la que abans despreciaves.