2007/01/04

L'Ajuntament i els infants

Les Festes de Nadal són per tothom, però especialment per la canalla que, sense escola, està a casa per jugar i passar-s'ho bé. Els Parcs infantils són una bona excusa per sortir i xalar amb els altres però vet aquí que l'Ajuntament enguany no ha fet el de sempre, i a Girona no hi ha parc dels grossos, tan sols una pista de gel al més pur estil "yanqui", sort en tenim del GEIEG que com a mínim ha fet el seu parc.

G-C ha pogut saber que el col·lectiu de pares i mares està queixòs perquè no en tenen, sembla que inclús pobles com Salt, els passen la ma per la cara als de Girona i fan el Saltiró a tot drap.

Potser és que als regidors i regidores ja els ha passat l'arròs del temps dels infants i no veuen la necessitat, però cal que els representants vegin totes les necessitats per cobrir-les..no fos cas que es trobin amb una mani de nens amb gorros i bufandes, omplint l'Ajuntament de pintades de tots colors...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

aqui heu patinat, teniu en compte, a part de la pista de gel, el lleuresport, el parc infantil (PIG), el taller infantil de la plaça catalunya, les animacions infantils al carrer, el circuit de karts, les bruixes,..., precissament mai hi havia hagut tanta oferta

Anònim ha dit...

Kontestant a l`anònim anterior potser si que hi ha oferta però saber a on és a quina hora i quan és tot un problema , jo tinc dos fills de diferents edats i anava al PIN i cada un feia l' activitat que volia i jugaven tota la tarda , ara què faig , doncs mireu unes mares ens el quedem a casa i anem al pin de Salt (on per cert hi ha molta gent de girona)una tarda o dues a la setmna. Qui ha patinat és l' ajuntament de Girona!

Anònim ha dit...

Totalment d' acord amb l' anònim 2 !!
Està clar perquè no hi ha PIN !! Quina banda de dròpols que tenim en aquest ajuntament. Això sí, treure la cua amunt i avall sí que en saben.

Anònim ha dit...

Em pregunto perquè han tingut fills algunes persones... Es que els voldrien tots els dies de l'any fora de casa? Uf, quina nosa, els fills! Qui els ha parit!

Anònim ha dit...

GC aneu patinant.... que a part de la patinada de la gran i diversa oferta d'activitats de nadal que hi ha hagut, no debeu coneixer als regidors i regidores de l'Ajuntament de Girona, ja que a molts no se'ls "ha passat l'arròs del temps dels infants" perquè són mares i pares i per tant són molt bons coneixedors de les necessitats dels nostres infants.

Anònim ha dit...

Pares i mares progres amb cangur a casa quan fa falta o família solvent que els guarda o ho paga tot!

Anònim ha dit...

Feu números, perquè muntar un parc per nens on s'han de contractar més de 60 monitors on només els petits paguen entrada?
Sí pots aconseguir que un sol dia, al mateix recinte, vinguin prop de 5.000 persones pagant com a mínim 35 euros. Aquests són els 'nens' preferits de l'ajuntament. Menys maldecaps més diners. Això si els petits a casa mirant la tv.