2007/01/31

Ricard Font, el yuppie

El Ricardito fa mesos que busca la medalla després que els de Can Conver anunciessin la candidatura de l'advocatto Carles Mascort, però com que la vida no es maravillosa i per culpa del fiasco es va acabar triant el periodista Carles Puigdemont. Però durant tot aquest merdé el Ricardito, un altra advocatto, no ha parat d'intentar posar els peus i la banya allà on fos per quedar-se una de les medalles perquè queda la d'argent per repartir. Des de va fa molt temps les esquenes d'alguns i algunes tenen molts punyals clavats perquè ens ho han fet saber a G-C alguns emprenyats i sense càrrec de Can Conver i molt propers al yuppie.
Des de Còrsega 333 li van donar per sopresa la d'or al candidat invisible que diuen que és al Parlament i la de plata serà per Albert Ribera i la tercera està per donar i és el Ricardito qui la vol i qui fa mil viatges entre Còrsega i la Plaça Catalunya per intentar guanyar-la. Però tal com passa a la Plaça del Vi ningú vol ensenyar les seves cartes fins que arribi l'hora de la veritat. I Ricardo cantant allò de No pares, sigue, sigue,... No pares, sigue, sigue.

40 comentaris:

Anònim ha dit...

Feu el periodisme més fastigós i repugnant que es recorda. Se us veu el "plumero", sociates i neo-independentistes de fireta. A què es deu tant odi??

Anònim ha dit...

i que i que i que....

Xavier ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Però això no és un Bloc? No es tracta de dir el que es vulgui amparant-se amb l'anonimat? No es tracta de fer veure que se sap de tot i de tots? Doncs si jugueu a fer de periodistes parleu clar per que jo no he entés res

Anònim ha dit...

no li tindràs tant odi perquè ell té cabell i tu ets calb, senyor confidencial?

A més, el títol de periodista te l'han regalat oi? Perquè escrius de pena. No se t'entèn, les frases estan mal construides, faltes d'ortografia a cada línia ... molt confidencial però sense saber escriure ... i calb !!!

Anònim ha dit...

Al marge de la suposada notícia, que no sé si interessa massa ningú, trobo realment sorprenent quin és el resultat de la feina d'un "periodista" abans de passar pels serveis de correcció d'un diari. La meva pregunta és: algú ha entès alguna cosa? És que jo no veia coses tan mal escrites des de 2n de primària! Però què diu, exactament?

En fi, no m'estranya gota que qui redacta això, d'aquesta manera, no vulgui signar...

Records!

Anònim ha dit...

Si us plau, expressa't millor perquè coincideixo amb la resta d'intervencions en què l'article està molt mal escrit i no s'entén res, a part de les faltes d'ortografia.

Anònim ha dit...

D'allà on no n'hi ha, no en pot rajar, i mai millor dit.

Anònim ha dit...

Serà el primer i últim comentari que faré en aquest "pseudoblog". De fet, quan tanqui la finestra serà l'última visita que faré mai més. No té cap sentit alimentar qui fa mal a la gent d'aquesta manera i a més amb la cara tapada amb passamuntanyes. No conec gaire en Ricard Font, però després de llegir aquest article que has perpetrat, encara el respecto més.

Anònim ha dit...

Però que no ho sabeu? Es veu que a partir d'avui, el montillà esdevé llengua oficial a Catalunya. Qui escrigui malament el català, tindrà més punts per menjar de la menjadora. I aquest pseudoperiodista ja està fent punts. I a més, una tercera hora en castellà a les escoles ...

Anònim ha dit...

Aquest Ricard Font no sé qui és, però des d'aquí una abraçada! La veritat és que aquest blog cada dia fa més vergonya... qui ho escriu, això?

Anònim ha dit...

Creia que aixo era un blog, no un espai que "aquest periodista", per dir-li d'alguna manera, aprofita per explicar-nos a tots que l'unica cosa que li passa es que té ENVEJA d'en Ricard Font.
Realment és de cobards utilitzar aquestes armes, pero imagino que no en tens d'altres.
Només una última cosa, la propera vegada FIRMA, evidentment si tens valor es clar! Cosa que dubto.
I per cert, aixo de que "hi ha molts punyals clavats" argumenta-ho una miqueta millor "periodista", perque té una credibilitat... per morir-se vamos!

Anònim ha dit...

G-C com sempre al servei del socialisme espanyol de Can Nadal!
Fastigós!

Anònim ha dit...

Sols una coseta: en Ricard Font no ha treballat mai d'advocat. Ja en acabar la carrera es va col·locar a assessor d'en Pere Macias al Dpt. d'Obres Públiques i Urbanisme. Ara està a CDC d'alliberat. Però feina ni a l'empresa privada ni a la pública... Si almenys fes realment activitat social a Girona, però té de moment el cap més a Barcelona que aquí.

Anònim ha dit...

Ricard Font no et conec personalment, pero sí m'han parlat de tu i després de llegir aixo només puc arribar a una conclusió: estas posant molt nervios a algú, ets una pedra a la seva sabata.

Anònim ha dit...

Llegint tot aquest reguitzell de comentaris m'adono que han estat escrits pel mateix individu (estil idèntic i coincidència suprema en els continguts) En Font és el prototipus de la nova generació convergent: han tocat cuixa abans d'afaitar-se però ara viuen en els llimbs a l'espera que en Mas xuqui algun melindro. Potser el veurem a Madrid fent fotocòpies en un ministeri perdut.

Anònim ha dit...

Dir que en Ricard Font no ha treballat mai és simplement falta a la veritat. Qui el coneix sap que en només 20 anys ja va crear una empresa. Dir que no ha exercit d'advocat es tant com ser miop o no haver pasat mai pel carre bacià a Girona. Simplemente crec que no es pot utilitzar un blog per mentir. Cal tenir una mica més de nivell.

Anònim ha dit...

En Ricard treballa d'assessor de CiU al Parlament en temes de planejament urbanistic, medi ambient, habitatge i infraestructures. I?

Anònim ha dit...

I a l'inteligent que ha escrit que en Ricard Font no fa activitat social a Girona, informa't una mica xaval, perque forma part del comité executiu de Omnium Cultural a Girona, diria que la teva ciutat, no? pero tu deus viure en una cova on certes notícies no hi arriben.
Clar que hi ha classes i classes,i tu no hi veus més enllà del teu nas.

Anònim ha dit...

L'autor de G-C no sap escriure i falta a la veritat. Es pot ser pitjor "periodista"? En Ricard ha demostrat que és un bon professional, tant pel que fa a la seva formació -llicenciat en dret- com a nivell polític; ha treballat i treballa activament per a la cultura catalana i per a la societat gironina, i crec que s'estima la ciutat de Girona com el que més. Té raó un dels comentaris: és una pedra a la sabata de molta gent, de dins i de fora del que en aquesta pàgina web en diuen "can conver". I això li crea enemics, avui s'ha vist ben clar. Endavant, Ricard!

Anònim ha dit...

ostres, no pot ser, acabo de perdre la capacitat de comprensió lectora, perquè no he entès res del que has escrit. de veritat que ets periodista, o et vas trobar el títol pel carrer??

deixeu de criticar a la gent, o almenys argumente-ho

Anònim ha dit...

ricard font conegut com el madi gironi

Anònim ha dit...

tant comentaris matant al missatger segur que són d'en ricard i els seus amics intims

Anònim ha dit...

No ho dubtis. Segur que s'ha mobilitzat la cadellada convergent.

Anònim ha dit...

Caram Ricard! quantes passions despertes! Vull un fill teu!

Anònim ha dit...

De cadellada res de res, pallús!

Anònim ha dit...

El conec de l'universitat, era prepotent i estirat, no molt bon estudiant però potser serà un bon candidat. Ara jo amb aquests perfils no voto CIU.

Anònim ha dit...

i es de girona aquest xicot?, no era d'olot?

Anònim ha dit...

Sóc votant d’Iniciativa i us dic que en Ricard Font, a qui vaig conèixer a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona, no es pot comparar ni te res a veure ni amb en David Madí ni amb els polítics convencionals.

Anònim ha dit...

Es veritat, era molt mal estudiant i per aixo li van proposar fer el doctorat a Girona, OI?

Anònim ha dit...

Com es nota que les veritats ofenen i els amics del noi el surten a defensar amb ungles i dents, alguna cosa esperava no?

Anònim ha dit...

molta feina no deu tenir si només escriu comentaris al seu post...

Anònim ha dit...

I tu no deus tenir massa feina tampoc si pots tenir temps per llegir el que ha escrit tothom, oi? Que potser ets un periodista a l'atur? Clar que aixo ultim s'enten.

Anònim ha dit...

El/la votant d'Iniciativa te tota la raó. I si no, que li preguntin a l'Enric Pardo.

Anònim ha dit...

heu aconsenguit un record, en ricard font escriu més comentaris que quan feieu articles amb faltes, això és l'efecte montilla, d'en Joan Puig, perque no feu la prova segur que teniu informació d'en puig, l'altre dia vaig sentir que algú del psoe de bcn deia que en puig prefereix fer la pinça amb el PP per damunt de tot.

Anònim ha dit...

que petit,petit,petit,petit el sr.font....

Anònim ha dit...

Es ben be G-C que heu tocat material sensible G-C. Conec en Ricardito i se que totes les entrades al seu favor les ha escrit ell. És així aquest noi perquè només vol dedicar-se a la política i farà el que calgui per arribar lluny

Anònim ha dit...

Ricardito on ets?
Que no t'escrius més entrades al teu favor?

Anònim ha dit...

puigdemont ja pots anar amb compte amb en Ricard, quan pugui et farà el llit...

Anònim ha dit...

Sapigueu bona gent de G-C que això de Ricardito li ha quedat i alguns ja l'anomenen d'aquesta manera.