2007/01/19

Carretero, el metge emprenyat

Joan Carretero s'ha tornat a deixar sentir i continua en les seves. Provocador i políticament incorrecte per als temps que corren, ara s'ha deixat caure amb què s'ha de fundar un partit realment independentista per fer-li's la guitza als seus ex,... el Carod i el Puitxi.
Ja quan era mig fora del tripartit va morir matant amb aquelles declaracions contra Zapatero que no van acontentar ningú dels seus, i després durant el post-Estatut les assemblees d'ERC no varen ser precisament tranquil·les quan ell en deixava anar alguna.
Ja se sap que als d'Esquerra que toquen cuixa els hi ha estat molt fàcil acostumar-se al cotxe oficial i als vestits d'Antonio Miró, tan difícil com li ha estat als convers desfer-se'n; i clar que un metge de Puigcerdà arribi a dalt de tot i després de ser conseller hagi de tornar al poble amb la cua entre cames, no és un caramel per ningú.
Tindrem píndoles de Carretero per dies, sobretot si continua sense nevar a la Cerdanya.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Els d´Esquerra se´ls fa difícil deixar la poltrona , com que mai n´havien tingut ara es vénen per menys que un plat de llenties.

Anònim ha dit...

Carretero té més dignitat que tota la classe política catalana junta. Mentre Mas, Duran, Carod i Puigcercós han demostrat ser polítics mediocres i nefastos pel pais. Botiflers!
Millor ens hagués anat als catalans si els nostres polítics haguessin parlat amb la valentia de´n Carretero.
Havia pensat passar-me a l´abstenció a les pròximes eleccions, però si aquest senyor es prestenta té el meu vot.

Anònim ha dit...

Carretero té els dallonses que no tenen els "sociates" d'ERC. Resulta que ara en Carod li demana al Carretero que s'adapti als nous temps quan ell només s'ha adaptat al talonari. Mireu gent d'ERC com continueu així de "xaiets" amb el Maquiavel del Montilla acabareu com els d'Unió a CiU i és que només sereu la quota, tal com són els amants, que quan a una li ve bé després els deixen tirats.

Anònim ha dit...

Editors: un xic de rigor no vindria malament de quan en quan. sense cap simpatia política per en Carretero: NO és veritat que fes declaracions contra Zapatero després de ser cessat, sinó tot el contrari, van ser aquestes declaracions crítiques el detonant pel seu cessament. Consulteu hemeroteques que són gratuïtes(encara).

Anònim ha dit...

ERC té peatges per pagar i Carretero n'és un d'ells però com que Carretero també, en el fons, deu favors a ERC tot això acabarà com el rosari de l'aurora. Passarà com tantes altres vegades que el Carretero encara serà un submarí del Puigcercós per debilitar el Carod. Temps al temps perquè les aspiracions del Puigcercós són les d'arribar a Palau.

Anònim ha dit...

G-C sou una colla de sociates!
Endavant Carretero!
ERC=PSOE