2007/01/29

Volant cap a Madrid

El bo i millor gironí, la creme de la creme, s'ha citat avui al primer vol d'Spanair entre Girona i Madrid.
A l'aeroport no hi cabia ni una agulla perquè hi eren tots i potser més dels que no es van haver de rascar la butxaca:
Torramadé, Martinoy, Francisco Busquets, Nadals (l'amo el primer..), convidats de més o menys calat que van gaudir d'un doble esmorzar. I també l'empresari Emilio Monagas, que es desfeia en paraules d'agraïmet vers les institucions gironines, i no és per menys, la Dipu, els de la Plaça del Vi, la Gene,... en fi, tots ells han posat molt i molt de la seva part, diners inclosos perquè aquest vol hi sigui, esperem que rendeixi.
Les paraules de l'amo venen a dir: Girona ja té un vol a Madrid i 157 a tot el món per posar Girona al mapa dels aeroports i les ciutats que compten.
I no val a badar perquè Reus i Lleida estan esperant la següent oportunitat.
Diuen que els diners venen a cabassos quan es té un aeroport o un tren o un port, i deu ser veritat perquè alguns italians ja demanen per Girona quan pensen en Gaudí.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin poc rigor sociates de G-C. La plaça del Vi, que dieu vosaltres, no hi ha fotut ni un euro. A no ser, que tant abduïts com esteu per el vostre cacic pelut, us penseu que encara és l'alcalde de Girona. Que no nois, que hi és com a conseller, ah. i que la vostra gran ciutat, representa el 12% de la població de la demarcació, i l' 3 de Catalunya.

Anònim ha dit...

També hi havia algun altre d´Esquerra que darrerament es fan veure molt, en Martinoy, en M Bofill.......

Anònim ha dit...

Això de Girona-confidencial no seria millor canviar-li el nom per PSC-confidencial??? Se us veu el llautó. Destapeu-vos, us fa por que us assenyalin sociates?

Anònim ha dit...

En Torremadé no se'n perd una... i quan fa d'alcalde del seu poble?: metge, vice de la Diputació i mil coses més... massa poder i poc temps per fer la feina, no?

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb això de torramadé. Està molt bé que algunes persones es dediquin professionalment a la política i tinguin més d'un càrrec però tot no es pot fer bé de cap manera, segur, no hi ha Supermans....