2007/01/07

La Diana Garrigosa no perdona

Si et deixes caure per Rupià i parles amb algun dels veïns que han tastat de prop l'ex-president Maragall saps una miqueta com està l'ambient. L'interesant del cas és, però, que et parlin de la Diana i algun dels empordanesos del seu entorn ens explicava ahir la mala llet que duia la Garrigosa unes setmanes després que el seu marit decidís que no es tornaria a presentar.

I no tant perquè tirés la tovallola el Presi sinó perquè cap dels barons dels socialistes va fer un pas endavant per arribar a unes primàries, clar que amb el resultat que varen tenir les que van fer a l'estat, s'entèn.
Vaja que la Diana volia un gladiador català per lluitar al coliseum del Llobregat. Castells, Tura i en Quim Nadal eren els candidats i semblava que l'amo seria el més valent per enfrontar-se a Montilla i d'aquí ve que la Diana clamès més d'un cop i dos que al partit no hi havia polítics de veritat i com els d'abans. I és clar, com que treia fum pels queixals doncs la mala lluna es va escampar fins i tot per Rupià.