2006/12/03

Empresàries i polítiques gironines

Dijous es va presentar un projecte de l’AGE (l’Associació Gironina d’Empresàries) referent a la inserció laboral de les dones que han patit situacions de violència de gènere. A la taula, la seva màxima representant, la presidenta i prota, Maria Rosa Agustí (li agrada tant això de prota!!!), amb la ullera blanca i negra, a l’estil consellera de Treball, i el somriure de quedar sempre bé a la pantalla donant la paraula a diverses personalitats del món gironí. I G-C també va dir-hi la seva.

Primer, la Pepa Celaya, que és va presentar com a Directora de Benestar Social i Família, quan dijous ja no tenia aquest càrrec, sobretot perquè aquesta àrea o conselleria no existeix, ha canviat el nom per Acció social i Ciutadania i ha passat a les directrius d’Esquerra, per tant a ella del PSC li deuen quedar pocs dies.

Segon, va parlar Joan Olóriz, com a regidor de l’ Ajuntament i flamant defensor i portaveu de les bones causes socials cap a la igualtat i dels pocs homes que estan a les taules debats en aquests temes. Seguidament, van passar la paraula a Pia Bosch, la nostra colometa, com a psicòloga i terapeuta familiar ja que de moment no podien posar-li cap càrrec, ni regidora, ni delegada, ni parlamentària, de moment, tot és o ex o futura.

Per acabar, un petit parlament lloant la tasca del seu Ajuntament de l’alcaldesa, Anna Pagans, acompanyada del seu primer cercle de regidores socialistes, Maria Àngels Freixenet i Glòria Plana. I per rematar-ho, cava i piscolabis.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És glòria PLANA, G-C!

Anònim ha dit...

G-C a on éreu ?a primera fila entre els periodistes i els convidats o entre el públic de tècnics o empresaris?

jo també hi era i el piscolbis i el cava de categoria com toca!

Anònim ha dit...

Si fos avui, segur que a la Pia li hauríen posat en el cartellet diputada al Parlament de Catalunya , amb el que li agrada a ella tenir títols polítics i ornamentals !

Anònim ha dit...

On ereu G-C? Us vaig al darrera però no hi ha manera