2006/12/02

La Geli agrada en la festassa del Trueta

La Marina Geli torna a estar eufòrica. Ella havia comentat als seus íntims que esperava ser consellera i que caure de les poltrones seria un cop molt fort després dels projectes que havia dibuixat. D'acord que la de Sant Gregori té els metges emprenyats però no mereixia sortir de qualsevol manera. És cert que amb el Tripartit va entrar per la paritat i potser amb l'Entesa també és un motiu que li ha permès mantenir-se, però G-C pot parlar amb certa base de la seva tasca.

Anit, per exemple, va fer un discurs a l'alçada en el fi de festa de la commemoració de l'Hospital Trueta pels seus 50 anys. Vaja, que es va notar el seu passat mèdic al Trueta amb un discurs breu però que va funcionar. Per cert, la resta van ser infumables.

Cal avançar que G-C va sortir a les cinc del matí de la festassa i podem dir que vam menjar, riure i ballar com calia per estar a l'alçada de l'ocasió. I és que la nit gironina continua funcionant i no entrarem en més detalls. Per sort nostra, als metges els hi va molt la marxa quan no porten la bata blanca i és d'agrair.