2006/12/19

La Dipu se'ls gastarà a l'Albereda

Com era d'esperar, la Diputació de Girona ha aprovat el pressupost de la corporació per a l'any 2007 i seran 120 milions d'euros. La puja és considerable i com que a G-C ja sabeu que ens apassiona un bon plat a taulaus podem dir on es notarà aquest augment en el pressupost. Com que a G-C anem també al restaurant l'Albereda i molts cops ens hi trobem els capos de la Dipu us podem avançar que la puja també es notarà. Estarem al cas per si també estiren més el braç que la màniga i fan alguna copeta i un havano de més.

Cal anotar que el nou pressupost de la Dipu es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern de CiU i ERC. Els Verds de disseny ja us podeu imaginar que van fer (abstenir-se) i el PSC hi va votar en contra. El portaveu sociata, Joan Pluma, amb cara de pomes agres va criticar el pressupost i el balanç del 2006. Perduda la delegació i amb la continuïtat de l'Anna a la Plaça del Vi, l'estilogràfica ja encanyona la poltrona de la Dipu. Segur que la ploma Montblanc ho posarà a la carta dels Reis per al maig que ve.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que demani una Montblanc per reis vol dir que no té un amic o una amiga de veritat que li regali. Amic PLUMA si no fossis tan prepotent i altiu hauries trobat alguna amiga íntima que te la regalés . L´Anna segur que continuarà a la plaça del vi i ell de moment haurà de conformar-se en ser portaveu a la Dipu pels PSCs .

Anònim ha dit...

Pluma alcalde,president de la dipu? ja ja ja ja ja