2006/12/12

L’Entesa gasta o recicla?

Aquest cop l’Entesa si que l'ha feta grossa, però cap problema perquè la indústria de la impremta i del paper, mentre el paper no el comprin a la Xina, encara que sigui reciclat, tots contents, rient i treballant a “destajo”.

G-C, fent un repàs ràpid, ens costa trobar cap conselleria, tot i que n’hi ha algunes de gironines, que no hagi canviat de nom dels departaments, el càrrec dels màxims responsables o els nomts dels immediatament inferiors.

Us imagineu els costos econòmics i ambientals, que ha suposat canviar papers de carta, targetes de visita,...


Però no cal patir, que si és per arbres sempre ens quedarà l’Alta Garrotxa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Evidentment no ho paguen ells, ho paguem tots, la veritat es que tot plegat es vergonyos. Amb els diners que costarà fer tots aquests canvis es podria fer moltes coses de profit.

Anònim ha dit...

Au, no siguem ridículs, eh. El cost que pugui tenir canviar la papereria de la Gene és simple i purament calderilla. Amb el que val un únic cotxe oficial (posem-hi 5 o 6 quilos?) es pot reeditar dues o tres vegades la papereria sencera de tot el Govern. Les despeses inútils (i força més importants) no van pel tema de la papereria, precisament. I qui ho diu és del sector de les arts gràfiques, que consti.