2006/12/05

Més polítics que mosques

L’acte per excel·lència dels periodistes gironins, amb G-C a primera fila, ha quedat eclipsat pels polítics, quan ja se sabia que no hi hauria mosca borda, és a dir la dolenta, tots hi han anat. La mosca borda ha quedat deserta, oficialment, perquè els consultats no han destacat a ningú. És a dir, que n’hi havia més d’un i d’una que no s’han atrevit a prendre una decisió, ha faltat valentia periodística.

L’estrella política fugaç de la nit, en primer lloc ha estat el conseller Joaquim Nadal, que hi ha estat a l’inici, però en el moment de començar, ha marxat directament. Amo, amo! Això se’n diu un lleig o un pim-pam polític. I en segon lloc, la consellera Marina Geli que havia de donar una de les mosques i ha arribat tres segons abans. I no ha estat sincronització sinó senzillament arribar tard a l'acte. Lleig també. Marina, Marina!


La foto entranyable ha estat per l’Alcaldessa de Girona, Anna Pagans, donant carinyosa i alegrament una de les mosques grosses a l’Alcalde de Salt, Jaume Torramadé, coneguts, els dos, pels seus enfrontaments polítics. O sigui, ha estat el bon rollo de la vetllada perquè tots dos duien els sabres enfundats..., que si no,... Oi Torramadé???

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La política porta aquestes qüestions , a fer bon paper a tothom més enllà de les delicatesses personals , l' institucional és el que preval i a fer tard o arribar just perquè segurament és el setè acte del dia o bé el primer d' una llarga nit . ai periodistes, periodistes!

Anònim ha dit...

En Torramadé dona mil voltes a la Señora Pagans i ahir ja es va veure una vegada més

Anònim ha dit...

En Torramadé dona mil voltes a la Señora Pagans i ahir ja es va veure una vegada més

Anònim ha dit...

és increible que els periodistes doneu una mosca (a no ser que fos la borda...) a en Torremadé. Què ha fet per mereixer-la?? m'ho expliqueu??