2006/12/04

L’exèrcit i l’Alonso per Girona

Resulta que des de principis de novembre i fins mitjans de desembre tenim les Fuerzas Armadas per Sant Climent Sescebes, en concret la unitat militar d’emergències, un cos que s’ha d’especialitzar en desastres naturals, incendis, inundacions, nevades,...
Avui han tingut la visita de l’Alonso, que no és el Fernando, recentment nomenat legionario de Honor, sinó el Jose Antonio “el jefe civil”, que ha vingut per controlar com anava la cosa. Una dada impressionant és que aquest cos tindrà 430 oficials, 820 suboficials i 3.000 militars de tropa, 1.250 militars per manar-ne 3.000, i després hi ha problemes per pujar la despesa social o per un millor finançament per Catalunya.
Si algú durant el Pont tenia previst anar esquiar i no pensa anar-hi, pot anar a donar una volta per Sant Climent que també pot ser divertit. Des de G-C opinem que de militars quan menys millor i per desastres naturals, inundacions, incendis,... no necessitem els militars. Els diners estarien millor invertits en cossos civils com els bombers, que ja els toca tenir més recursos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nois i noies , completament d' acord amb vosaltres, com sempre el dit a la llaga , clar i català, la vostra opinió és la meva !

Anònim ha dit...

Totalment d'acord Marta! Molt bé G-C, una vegada més ànims i endavant amb els vostres comentaris

Anònim ha dit...

Aviat sereu una ONG amb tanta melancolia, pacifisme i poca lluentor.