2006/12/14

L'Anna ja té el cava preparat

L'alcadessa de Girona està que no toca vores perquè aquests de Can Conver li estan posant de nassos. L'Anna sap que no té el perfil guanyador de l'amo i això li provoca mals de cap de tant en tant i per això l'entorn l'ajuda a superar els moments febles. Però des de que els conver van nomenar Carles Puigdemont el grupet de l'Anna ja està més tranquil.

I aquests dies encara està més festiva perquè amb la tensió que ha anat en augment entre els convers i els unionistes, doncs encara ho veuen més i més fàcil.

Algun dels de confiança de l'Anna ja ha deixat caure a G-C una porra on ja donen menys regidors al periodista que a la Zoila Riera. Com li agradaria a l'enamoradissa política de la Zoila que Esquerra li proposés quelcom, però en Jaume Sitjà mai farà aquest pas. Quan es va a velocitat de creuer, no calen invents estranys.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Velocitat de creuer ERC? Ja, Ja, Ja, Ja.
Velocitat de creuer cap a l'extraparlamentarisme. A les darreres eleccions, ERC va perdre més de 2000 vots a Girona ciutat. Un 6% dels vots totals.
Au, va G-C, torneu a confondre dessitjos amb realitat.
ERC=PSOE

Anònim ha dit...

Que teniu alguna enquesta que indiqui que CiU perd regidors ?. No sé si ho sabeu, però demà hi ha la roda de premsa de presentacio de l'acord entre UDC i CDC perquè en Carles Puigdemont sigui el candidad de CiU a l'alcaldia de Girona.

Anònim ha dit...

A mi m'han dit que es podria estar fent una llista d'independents de gent, diguem-ne, propera a CiU enfedats pels numerets de can conver. Són gent de la societat civil que voldrien un canvi i veuen que amb els comvers no el feran mai. M'han dit que alguna reunió ja s'ha fet i s'ha parlat amb elgú del projecte.

Anònim ha dit...

jo ser que en buenaventura ho està intentant

Anònim ha dit...

A Girona ens cal el canvi de sociates

Anònim ha dit...

L´Anna Pagans que no vagi tan satisfeta i prepotent pel món i que es canviï de roba de tan en quan , li convé una mica de new look, a veure si desde G-C que se us nota que sou sociates li feu un toc d' atenció, i ens eixa més bé als gironins i gironines.Li falta el glamour dels Nadals

Anònim ha dit...

Precisament de prepotent no hi va gens. És una persona molt senzilla que està fent una molt bona gestió per Girona i que a molts els agradaria que no anés bé. Si continua com fins ara fent una ciutat que està posicionant a nivell europeu per molt que els conver vulguin pujar al poper, amb aquest candidat d'Amer, no hi tenen res a fer i hi haurà sociates per molt anys

Anònim ha dit...

A mi em diuen que el candidat a Girona serà l' Àlex Sáez, que és el tapat del PSC. Potser una mica aviat però té futur...

Anònim ha dit...

Ei G-C,
a nivell electoral municipal teniu feina a investigar com quedarà la llista d'ICV-EUA, ara que ser ecopijo està de moda.....

Olóriz, Terés i Montalbán?

I en Pardo? Es presenta a Bordils?