2006/12/12

Nou diari digital proper a CiU

Ha nascut “el singular digital” diari digital en llengua catalana, des de G-C volem donar-li la benvinguda al món de l’internet en català, que cada cop neixin més espais en la nostra llengua és un símptoma de millor salut, encara que quedi molt per fer.

Que cada dia hi han més diaris, blocs, webs,.... en català, això és bo, no només perquè siguin en català, sinó també per obrir més espais de debat, informació i pluralitat al nostre país. Davant de cert discurs políticament correcte dels mitjans tradicionals, internet obra un espai a on la gent es mulla més.

Segons sap G-C el singular digital es vincula proper a CiU ja que un dels seus màxims impulsors és en Ramon Grau, empresari de premsa gratuïta proper a CiU.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolgut Salvador,

he mirat el diari digital que comentes i comparteixo amb tu l' opinió de què és una bona notícia el fet de publicar amb català. I més, si la publicació és via Internet.
Que sigui proper a CiU ? Home, doncs, no em sap cap greu ! Almenys parlarem amb l' únic reducte nacionalista que queda en aquest país; més ben dit, en aquesta COMUNIDAD AUTÓNOMA DE ESPAÑA GRACIAS A LA INTERVENCIÓN DE LOS FALSOS INDEPENDENTISTAS CATALANES, erc.