2006/12/14

Xuclà es queda sense Òscar a Madrid

El diputat conver Jordi Xuclà va quedar com a finalista anit del premi Diputado Revelación 2006, un guardó que cada any entrega l'Associació de Periodistes Parlamentaris.
L'escollit va ser Eduardo Madina, del PSOE. Un digne guanyador i un digne finalista perquè si bé és cert que a Xuclà no se li veu el pèl per Girona si que a Madrid fa bona feina i aquesta elecció ho confirma. G-C espera que l'any que ve Xuclà, com la resta de parlamentaris gironins, puguin obtenir alguna estatueta.

Un altre gironí que va perdre va ser el Puitxi Puigcercós. Optava al guardó Emilio Castelar, com a millor orador, però aquest va ser per al veterà ministre de l'Interior, Afredo Pérez Rubalcaba, que G-C ja sap que és un gran amic de la Carme Chacón. En aquesta terna hi havia l'unionista Josep Antoni Duran i Lleida, que també es va quedar amb les ganes, tot i que durant la nit ja es va preparar el terreny per tornar a la càrrega amb un ministeri. Com es mou el “calvo” entre bambolines,... si ho sabés l'Artur,...

L'altre gironina derrotada va ser la blanenca Alícia Sánchez Camacho, que haurà d'esperar que el PP governi alguna cosa important per tornar a tenir el protagonisme que desitja. Era entre els candidats del Azote del Gobierno, però va ser per a un soci seu: Pío García Escudero.
Qui si va guanyar un Oscar va ser Ignasi Guardans, el conver marginat a Brussel·les, que va ser triat com a Eurodiputado del Año, tot i que ho tenia fàcil perquè els nominats eren Enrique Barón (PSOE), Raül Romeva (ICV) i Alejo Vidal-Quadras (PP)....

1 comentari:

Anònim ha dit...

i el cantidat a inútil de l'any a Joanet "piscinetes" puig.