2006/12/29

Jaume Casademont, referent inoblidable

La Mercè de la Bisbal d'Empordà, que és un lectora de G-C constant segons ens fa saber en un mail, ens avança amb satisfacció que la família del desaparegut empresari Jaume Casademont està preparant un llibre de record sobre la seva figura. La Mercè ha indagat i ens explica que li ha agradat posar-nos sobre la pista. Però ja estàvem al cas. Com que demana a G-C si en sap alguna cosa més de la cosa, el que ja us podem avançar és que és cert que les filles de Jaume Casademont estan preparant un llibre que tindrà articles i comentaris d'autoritats de les nostres contrades. Ja sabem algun nom dels popes però per privacitat i amistat amb la família mantindrem la sorpresa per donar més novetat al llibre.
A més, sàpigues Mercè que algunes de les filles enllesteixen una fundació que portarà el nom del seu pare i que un edifici del nou parc de la universitat porta el seu nom. Un any després de la seva mort, molts cercles gironins encara enyoren la figura del Jaume Casademont, un home que mira per on els de can Conver sempre li hauran d'estar molt, molt, molt agraïts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

els de can conver no ho sé, pero una destacada militant de CDC no li perdonara mai que en la seva joventut, abans de ser destacada militants de CDC i parella d'un capitost del partit, la fotés fora de l'empresa per les seves relacions personals amb persones que la familia casademont considerava "non grates".