2006/09/27

El colomet i els caçadors

Quim Bosch, germà de la colometa Pia Bosch, està sobrevivint a totes les tramuntanades del tripartit, que era un govern abans de l'estiu.
Bosch, fitxat per ERC com a delegat d'Educació a Girona, era director de l'IES Narcís Xifra de Girona. Quan ERC va ser foragitada del govern, ell va continuar fent valer la seva independència, és a dir la no militància a ERC i que no podia deixar sola la germana, en un tema tan important i potencialment explosiu com és l'ensenyament dels escolars. Però la Pia Bosch decideix volar més amunt i ell continua, però és que ara està sol al niu del gencat gironí.
Segons informacions de G-C, el colomet està escombrant darrerament cap a casa, no estem parlant de la seva polèmica casa de Cassà de la Selva sinó del seu institut, no fos cas que les eleccions del dia de Tot Sants no anessin bé i hagués de tornar-hi, perquè delegat d'Educació amb CiU no el veiem.
El caos de la sisena hora a les escoles, que ha desmanegat els equips docents dels centres i de retruc ha donat una molt mala imatge davant de les mares i pares, ha estat l'estrella d’aquest inici de curs. Afegint-hi els eterns barracots i d'altres perles, tot plegat està sent una perdigonada al colomet, perquè parlar de plom a les ales seria massa fort.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em pregunto si els càrrecs d'ERC que s'han quedat al govern segueixen pagant la carta financera...