2006/09/27

Ripoll s'agermanarà amb Iznájar?


G-C ha sabut de fonts ben informades que està molt avançat l'agermanament entre dues ciutats significatives en el panorama polític actual, Ripoll i la cordovesa Iznájar. No és casualitat perquè dos dels seus fills predilectes sónPuigcercós de Ripoll i Montilla d'Iznájar. I ja se sap que on hi ha amistat i ha resultat.

Aquests dies, tant Montilla com Puigcercós estan dissimulant la seva íntima amistat amb declaracions d'aquest l’estil:

- Montilla "hem de passar a una nova etapa desprès del tripartit,..."
- Puigcercós "parlar amb CiU no s'ha de descartar,..."


Però el que no diuen és que ja preparen una gran botifarrada a Ripoll, amanida amb grans paelles de migas a l'estil cordovès, per celebrar el triomf el dia 2 de novembre,... com uneixen les cultures. Mai havien estat tan aprop els Pirineus i la Sierra Morena,... compte amb els Serrallongues i els Curro Jiménez que cavalquen de nou!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest pagès de Ripoll, que no ha acabat cap de les dues carreres que ha començat - a l'igual que l'espanyolista aquest del PSOE- vol fer president en Montilla, i espanolitzar més Catalunya. Gent d'ERC, o reaccioneu, o els vostres votants no us ho perdonaran.

Anònim ha dit...

Gent sense formació al capdavant d' un govern , ni pensar-hi?
què farien si no fos la política , cap dels dos no tenen ni ofici ni benefici!
tots els que es dediquen a la política i depenen d' un sou estan lligats de mans i peus amb els càrrecs i no amb l' electorat!

Anònim ha dit...

Els pagesos acostumen a ser més savis per resoldre problemes i arribar a on volen, que no pas quatre desgraciats que es pensen que per tenen un títol i han anat a fer un màster ja saben de tot.Avui en dia,tenir un títol no és pas sinònim de cultura.Només cal mirar la llista de CiU! La titulitis és una malaltia de la classe benestant.