2006/09/11

Primer concurs de G-C: trobar en Wally


Aquest matí ha tingut lloc al Parlament la recepció de la Diada Nacional de Catalunya. G-C ja té contactes allà: no hi podia faltar! Després d'analitzar les fotografies de la jornada, hem decidit, en el nostre consell de redacció confidencial, fer el primer concurs G-C sense desmerèixer les màximes institucions catalanes i els seus actes, principalment la Diada i Sant Jordi.

Donarem tres pistes i la persona guanyadora, com que som gent ben connectada com podeu comprovar per la informació que difonem, regalem una invitació per la recepció del Parlament de l'any que ve.

1ra. Cal trobar el Wally de la foto, per tant, no està a primera fila.

2na. Segurament, no portava el gersei blanc i vermell típic perquè és la persona que porta el mando de Catalunya en aquests moments.

3ra. No és candidat a President, però si ho fos seria molt millor que alguns del candidats actuals.

Endavant i tothom a trobar el wally català, i penseu que hi ha premi i sinó com a mínim ens ho passarem bé.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El superconseller Nadal? Tot i que em despista una mica la pista que seria millor candidat a President que molts dels candidats actuals.
Quan es va presentar el 1995 no va fer un paper gaire galdós, que diguem. Clar que aleshores tenia com a rivals Jordi Pujol, Alejo Vidal-Quadras, Àngel Colom i Rafel Ribó... Res no és el que era...