2006/09/28

L'alcade Negre ho té negre i pelut

Una vegada presentades les llistes de candidats/tes al Parlament hi ha persones que fan “figa”. Per exemple en Carles Negre, alcalde de Torroella de Montgrí i fidel seguidor d'en Felip Puig de CiU, és un dels que s'ha quedat amb un pam de nas.

El noi es pensava que, com que és jove i “guaperes” com l'Artur Mas però sense tant cabell, amb experiència de gestió del poble i sobretot per tenir un màster fet a EE.UU i sabent anglès, aquesta vegada es fixarien en ell per a les llistes parlamentàries. I fins i tot ho deia als amics, amb aquells que sol fer “xefles de bon menjar i beure” de tant en quan.

Però no. La cosa se li ha complicat i a CiU han optat per persones que no siguin alcaldes de municipis, així sembla que haurà de tornar-se a presentar a les eleccions municipals del seu municipi competint amb un veterinari i amb un tècnic d'ocupació per aconseguir l'alcaldia.

La gent de Torroella, malgrat en Negre i Clos es posi la samarreta blava i faci totes les ganyotes del món a TV3 en la final del Cantamania per aconseguir que el seu poble sigui el número 1, comenta que cal que formi un bon equip per continuar sinó haurà de tornar a la coneguda empresa privada de begudes i màquines de cafè per a les oficines d'on va sortir.

Aquests dies va molt enfeinat, necessita acabar totes les obres i fer-se fotos al costat de cadascuna d'elles per donar el màxim de publicitat de feina ben feta. Per això l'hem vist fotografiar-se en les obres d'aixamplament del pont que han començat aquesta setmana i que han servit per fotre les despulles monumentals del caudillo per terra.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu molta raó. A veure si aquest noi ens està malalt del digust de no ser parlamentàri.continueu investigant i a sota de la seva façana mediocre trobareu més temes per explicar.

Anònim ha dit...

Més pelut ho té a Torroella..... que aquí si que l'hem conegut, ara, de veritat!
Masses protagonismes, masses exageracions, massa prepotència, masses dubtes raonables sobre conflictes d'interessos personals,..... Aqui la gent valora d'altres coses: la senzillesa en el tracte, la bona gestió, l'apropament a la gent,...etc.
Ho tens pelut, noi.

Anònim ha dit...

En Negre guaperas? Jajaja! Està més bo el d'UPM, té un sex appeal... . I el d'ERC, no està malament, tot i que a mi m'agraden més jovenets.

Anònim ha dit...

Vaig treballa am ell a l'empresa de beure que digueu. I algun va fer festa quan va marxà de l'empresa per ana a l'çajuntament... . Era un liante i sempre feia les coses malament.

Anònim ha dit...

jo d'homes no hi entenc, pero em fa l'efecte que si guanya no sera pel sex appeal precisament....

de tota manera, a mi ja m'estaria be que s'en anes a fer de diputat convergent...mentre les llistes sien tancades no ve d'un mediocre per farcir-les.

Anònim ha dit...

Com us passeu pobre Negre, ja sabem que no te ni un polvo i es un mediocre, però això no vol dir que sigui un mal batlle per Torroella. Alguns dels seus amics no pensen el mateix, aquest noiet es molt esplendit amb els colegues aquests que fa xefles i des de l'ajuntament es poden fer molts favors, no?...

Anònim ha dit...

De fet si aquest noi es Alcalde es per fer favors. El problema es que té tendència a fer-los sempre al mateix tipus de gent que no son pas precisament els que mes ho necessiten. Per sort del poble de Torroella, a hores d'ara ja tothom sap quins son els seus interessos i qui defensa des de l'Ajuntament. Jo tb crec que ho té negre però sino, qui ho tindrà negre serà Torroella.

Anònim ha dit...

Soc llegit tot un grapat d`dibarats
sobre el sr. Negra tots aquets senyors que han escrit tot aixo, que és fasin un replentajament de com son els batlles que tenen actualment en el poble," persones " que han criticat una gestió bastan bona de un senyor que treballaba per el poble, i le feina que feia , hara la han de fer tres personatjes que deu nido lo que cobran i no sen ensurten i a sobre és critiquen entre ells.
Quin despilfarro per Torroella, espero que els Torroellencs les próximes eleccions demostrin qui tenia més valua.