2006/09/12

Manual de supervivència per a Enric Millo

Enric Millo torna a la primera línea per la porta gran com a flamant cap de llista de PP(C?) al Parlament de Catalunya, deixant fora a un altre ex-UDC Manel Ibarz. Queda demostrat que treballar a la casa popular gironina és una feina a precari: ni Ibarz, ni De Juan, ni la nova barcelonina Sánchez-Camacho han repetit com a parlamentaris gironins. Millo ha consumat la venjança als seus antics companys que el van deixar a l'estacada després del tan patètic Cas Pallerols. No va dubtar a acceptar l'oferta laboral de Piqué, malgrat incomodar-li profundament la direcció popular a Madrid.

El van incorporar de número dos a les llistes al Congrés prometent-li que seria diputat si confirmaven Jordi de Juan com a secretari d'estat, però el 14-M ho va impedir. La seva espera disciplinada ha estat recompensada amb la candidatura al Parlament. Mentretant, podríem encarregar-li un manual de supervivència política que podria escriure a quatre mans... amb Pere LLadó, un altre animal camaleònic polític.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Canya, canya al PP!!!!!!

Anònim ha dit...

gent del girona confidencial, pq no ens parleu d'en Pere Llado... hi ha molta gent de Banyoles que us llegeix i que ens agradaria saber que fa aquest tiu??? a que es dedica??? quin carrec te???... molt sobin el veiem passejar per l'estany en hores de feina...quins horaris fa???
es veritat que esta festajant 2 alcaldes de la comarca, el de cornella (conegut per uns per don Vito Corleone, per altres com El Padrino i per altre com El Mafios...Estaria be que d'ell tambe investiguesiu) i el de crespia (amic Intim del subjecte) ????
quin padri te a can socialista???
va ser ell el responasble del merder a CIU les pasades municipals???
siusplau gent de girona confidencial, investigueu (que segur que teniu fonts) i expliqueu... som molts els que sperem

Anònim ha dit...

QUIN MERCENARI!