2006/09/19

La vida puede ser maravillosa Eudald

Pere Macias i Josep Micaló, ja els tenim aquí! Aquests són els màrtirs per la causa de l'Eudald Casadesús, el cap de llista de CiU que cada hora que passa està més qüestionat entre els seus. El seu lideratge no acaba de treure el suc que s'esperava i això fa que el del Ripollès estigui més nerviós abans de temps. Però des de G-C volem donar una idea a l'ex-alcalde de Ripoll: que faci un Valle de los Caídos en homenatge als qui van caure per les sigles de CiU. Aquest és un bon projecte perquè just quan està de moda fer el paseillo a tot arreu i més per vendre fum, doncs seria divertit anunciar un mausuleu per guardar les corbates o les americanes dels ex-diputats i penjar-les al sostre de CiU a la plaça Catalunya de Girona. La idea pot ser bona per respectar la tasca de Xavier Soy, la Irene Rigau, l'Esteve Vilanova, la Zoila Riera, en Pere Lladó, en Salvador Martí i tants altres. Ara que alguns del que manen millor que no disfrutin gaire llegint perquè potser més aviat del que es pensen se'ls fa un raconet,... perquè tal com pinten les coses.
I G-C sap que ha de diferenciar Convergència d'Unió perquè aquest ja és un tema amb el qual "con la iglesia hemos topado" que diria aquell. Els d'Unió són com els mexicans, que no saps mai que faran a l'enterrament d'en Casadesús i en Puigdemont. O bé s'asseuran a l'ombra de casa seva per veure com passen els cadàvers o bé aniran al cementiri. Aquests d'Unió fa molt temps que tenen un màster d'enterramorts i són experts en posar el RIP a les defuncions.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I quan explicareu coses de la tropa d' unió a Girona?

Anònim ha dit...

Segons com es miri es cert això que s'ha escrit però Convergència s'està reactivant i ja es veurà a les urnes el dia de Tot Sants