2006/09/07

Sebastià Salellas, l'advocat estrella

L'advocat més mediàtic de les comarques gironines, Sebastià Salellas, ja ha tornat de vacances, avui ens el trobem als diaris en el judici del cas Birulés, i sempre ens queda el dubte si el jutgen a ell o els qui defensa, suposem que la seva gran barba té una atracció amb totes les fotografies.

L'advocat de les causes justes del món, cas Birulés, cas Dixan, els detinguts dels Jocs del 92,... segons coneix mig Girona, el seu compromís social arriba fins a l’hora de dormir, ja que quan ha d'anar a Madrid, Estrasburg o d’altres llocs fora de Girona, exigeix que l'hotel per dormir tingui com a mínim 4 estrelles, no saben si les estrelles és per comoditat o és per recorda al comandante fidel.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I en Benet Salellas fent d' advocat defensor quan també hauria de ser a la banqueta, jo soc docent de l' udg i vaig veure'n el seu comportament...

Anònim ha dit...

En joan puig oportunista al judici per fer-se foto.

Anònim ha dit...

Jo no se si puig es un oportunista, però va ser dels pocs que va estar a la sala durant les mes de 4 hores que va durar el judici.

soc familiar d'un dels inculpats i al principi vaig pensar el mateix, però una persona que aguanta tot el judici no necessita la foto,

gracias joan puig per la teva presencia.