2006/09/15

Joan Boada, mobilitat i carxofes

Després d'explicar les peripècies de l'Enric Millo, avui li toca a Joan Boada, que també té molt currículum en aquest sentit, amb la diferència que ell de moment encara no ha canviat de partit. El màster en polítiques de mobilitat per garantir un escó de diputat comença fa dues eleccions al Parlament. I el noi de la Garrotxa per assegurar-se l'escó, va provocar que ICV pactés amb el PSC de Girona. I ell feliç. Un cop vist pel PSC que això d'anar junts en llistes no els aportava més vots sinó menys diputats és va acabar el trajecte. Imagineu-vos, per un moment, avui lluitant per un lloc a la llista PSC-ICV la Pia Bosch i Joan Boada.

La història continua en les eleccions del 2003, que el diputat d'ICV per Girona no estava garantit i en Boada va fer tots els possibles i més per anar a les llistes d'ICV a Barcelona per sortir segur. I presenten per Girona en Lluís Postigo, alcalde de Llagostera, amb bona imatge dins l'esquerra gironina i surt diputat. I ara que Lluís Postigo ha fet tota la feina, Boada torna a casa perquè sembla segur que sortirà com a diputat per Girona.

Boada no dóna prestigi a la política amb aquests moviments, amb la permanent prepotència quan parla en públic i amb la política ecologista, que passa per menjar-se totes les carxofes periodístiques que li posen per davant.

1 comentari:

les hores i els dies ha dit...

Ser d`un partit petit té això. En descàrrec d`en Boada, s`ha de dir que ha liderat la federació gironina d`ICV en els moments més difícils i que, un cop feta la travesia del desert, ha consolidat el partit a les comarques de girona, on ICV té diferents alcaldies. Es cert que l`Alcalde de Llagostera, Lluis Postigo, ho ha fet bé, i això li obre molt i molt les portes de cara al futur: possible Conseller de Medi Ambient?. Ja ho veurem. Per cert, l`enquesta de RAC1 dóna a ICV dos escons per Girona, de manera que Boada i Postigo continuarien de diputats. Ja es veurà. Cal recordar que els gironins Puigcercós i Nadal també han fet ball de cadires en les llistes tan de Girona com de Barcelona. Boada i Postigo, Endavant!!!