2006/09/07

L’esperança blanca

Després d'haver proclamat Cristina Alsina, candidata a l'alcaldia de Girona per ERC, i trobar-se que li falta lideratge per diferenciar-se del PSC i crear un cartell propi, Esquerra ha iniciat una estratègia de reforçament, i és per això que circula que Blanca Palmada, persona amb caràcter i lideratge ben valorada dins i fora d'ERC, pot ser la número 3 a la llista o, fins i tot, la 2.

Blanca és professora de la UdG i havia estat vice-rectora en l'anterior mandat amb el rector Batlle i, segons ens diuen, l'actual rectora Geli va intentar fitxar-la, però en aquell moment era membre de l'executiva regional d'ERC a Girona, i ja havia iniciat la seva carrera política. Blanca, entre d'altres, té dos elements a favor. Un que viu a Girona des de fa temps però és de Banyoles, igual que el president regional Jaume Sitja, que és veu que mana molt. I l'altre, que viu pràcticament porta per porta amb l'
alcaldessa Anna Pagans. Potser és una manera de donar més proximitat al tripartit de Girona i, potser fins i tot, més comunicació.