2006/09/08

Àlex Sáez, el montillista.

Segons ha pogut saber G-C, el diputat al Congrés del PSC Àlex Sáez s'ha convertit en un dels grans valedors del canvi Montillista a Girona. Fa pocs dies en una assemblea del partit va fer una defensa tancada del canvi front la vella guàrdia maragallista del partit a Girona. Tanta vehemència en la posició de Sáez ha despertat recel entre part de la militància que veien en el primer secretari del PSC una de les opcions a dirigir el partit a les comarques gironines en el futur immediat. Sáez, peó de Nadal, tampoc hauria agradat al seu mentor que vol salvaguardar Girona de les influències del PSOE. La tensió és evident a can PSC entre els maragallistes i el nou sector montillista, i molt especialment a l'Empordà i a Girona on ha començat el degoteig de baixes a la militància.
L'altre montillista il·lustre José Antonio Donaire, el diputat al Parlament de Sant Feliu de Guíxols, podria ser relegat a la llista de Girona per tal condició, en benefici de la delegada del govern Pia Bosch, dóna lligada al president Maragall. Continuarem informant...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

que mal informats Donaire i Sáez com tot el PSC de Girona son maragallistes.

Anònim ha dit...

L´Âlex Sàez necessita ser maragallista,(si no ho és ho tindrà pelut) molts dels propers a l' afiliació del PSC de girona no veiem amb bons ulls el "montillisme", és per això que per continuar comptant amb nosaltres en les properes eleccions cal que hi hagi referents maragallistes i potser gent més innovadora , en cas contrari us estrellereu amics prosociates!

Anònim ha dit...

Donaire és sens dubte un dels millors polítics de Girona. Segurament per això caurà de les llistes del PSC. Nadal i Geli no es poden permetre una competència interna i s'estimen més perfils grisos com l'Esteve Pujol o l'inefable Manel Nadal. La voz de su amo.

Anònim ha dit...

És absolutament cert. L'Àlex Sáez és un montillista. Es suma al cavall guanyador...

Anònim ha dit...

L' Àlex Sáez em mereix tota la confiança. El conec i se que es catalanista. Espero que el deixin treballar tranquil.

Anònim ha dit...

El maragallisme no ha existit mai (nosaltres no necessitem pares com ciu amb pujol) existeix el catalanisme polític, i confiem que la gent del PSC el mantingui en el seu ideari.

Anònim ha dit...

Em cau be aquest àlex sáez.

Anònim ha dit...

Em cau be aquest àlex sáez.