2006/12/02

Alfredo Julbe compra La Vanguardia

Va ser divertit ahir veure des de les nostres finestres com l'Alfred, a Badalona, i l'Alfredo, a Girona, comprava el diari davant dels morros d'un dels funcionaris del Punt Diari. Tots dos anaven xerrant per la Plaça Catalunya i parlant i parlant el Julbe s'acosta al quiosc i compra el rotatiu del grupo Godó. Fins aquí correcte. Però està bé que G-C recordi que l'Alfredo va demostrar ser molt poc intel·ligent perquè fora del bàsquet té un passat i aquest sempre ha estat molt vinculat al PSC, amb l'amo Quim Nadal al capdavant, i del món periodístic abans s'havia sentit proper al projecte dels de la Farinera. Però no va ser fidel al seu passat i va tirar cap a la dreta, monàrquica, espanyola i conservadora.
Com canvia la gent quan ja els té fets!!! I el funcionari que l'acompanyava anava parlant sense donar-li més importància. Esperem que l'Alfredo quan torni al quiosc de la Plaça Catalunya sàpiga quin és el millor diari que ha de comprar i veurem on acaba entrenant l'Afredo. Barça? Ivanovic, tremola!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

J, ja, ja us fot eh, periodistes del tripartit que no us comprin?
Ja podeu descalificar com volgueu a La Vanguardia - segons vosaltres dretana, monarquica, etc...- però és un gran diari amb grans firmes. No com el panflet del Punt, amb unes firmes que fan riure -Miquel Pailorí, etc.- i amb notícies de lo més cutre. Sort en teniu de'n Cuyás, i de que els Nadal, han fet que totes les institucions públiques us comprin per què si nó, vendrieu menys que el Diari de Girona.

Anònim ha dit...

Amb una cosa si que us dóno la raó en la vostra crítica a La Vanguardia: Com poden tenir un incompetent com en Fernández Sandoval a Girona?

Anònim ha dit...

Visca el Diari De Girona

Anònim ha dit...

En julbe ni en somnis sap que podrà entrenar el Barça. És de la Penya hasta els calçotets, si és que en porta

Anònim ha dit...

VAIG A CAGAR...

Anònim ha dit...

En Julbe acabarà a Alacant en la banqueta d'en Trifón JAJAJAJAJA

Anònim ha dit...

Vosaltres que ho sabeu tot de Girona, jo sòc de Blanes, em podrieu dir una noticia segons la qual un grup de gent ( empresaris, professionals, botiguers, i gent treballadora) intenten promoure una llista independent per anar a l'Ajuntament de Girona? I a més em van dir que el cap de llista el podrien haver ofert a Esteve Vilanova, sabeu alguna cosa d'això?

Anònim ha dit...

OJD: Oficina de Justificació de la Difusió. Diaris comprats a quiosc, per subscripció individual i serveis regulars ben diferenciats.
A les comarques gironines El Punt gairebé ven el doble que el Diari de Girona. Quinze mil contra set mil nou-cents.
Diari de Girona: Propietat de Prensa Ibérica. Reina de la subvencions i regals.