2006/12/05

Ara i sempre, Mines

En Lluís Coromines, conegut com en Mines, és un de les persones que sempre ha tingut un compromís militant contra el franquisme i després i ara des de l’independentisme d’esquerra. Quan G-C parlem d’ell és perquè el coneixem i l’hi reconeixem el seu compromís permanent, la seva coherència a prova de bombes i la persona que, segurament, ha anat a més manifestacions i actes de Girona.

Aquest és un reconeixement a en Mines. Aquell que va sortir de Salt i va anar a viure al Carrer de la Creu i no va canviar tot i tenir un germà alcalde i sociata, en Xavier. En Mines encarna totes aquelles persones que són la vida i la història permanent de molts partits i organitzacions de Girona. I és que en Mines no és calla quan no s’ha de callar, i un cop s’ha pres una decisió és el primer a defensar-la.

En Mines n’ha vist passar de tots els colors dins ERC i a tot Girona. Des de G-C l’animem a què escrigui tot el que sap de molts gironins il·lustres i no tan il·lustres, la seva visió sempre amb un comentari curt i ràpid, moltes vegades en un primer moment sembla una broma fora de lloc, però els seus anàlisi accelerats i contundents acaben sent més realitat que una altra cosa, perquè tot i que somia en una Catalunya Lliure i Justa sempre toca de peus a terra.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca en Mines, la coherencia en persona...

Anònim ha dit...

En Mines el trobem a per tot teniu raó , suposo que és l´home que ha anat a més actes coherent amb les seves idees de Girona ciutat, i comarques!

Anònim ha dit...

Digueu a en Mines que surt a G- C i veureu com descobreix ràpidament qui sou si s´ho proposa!Ell persegueix i aconsegueix sovint

Anònim ha dit...

Mines que et dediquin un G-C està molt bé no deuen ser tant nadalistes com diuen alguns, però segur que t'haurien de donar la mosca de Sant Narcis, proposo que proposem que l'any que bé la mosca de sant narcis sigui per en Mines

Anònim ha dit...

Mines, crec que et mereixies que algú et fes un escrit com aquest d'una punyetera vegada. Els qui et coneixem sabem que vals més del que molts es pensen i és cert que ets l'enveja de molts partits perquè persones com tu són imprescindibles a un partit. I sàpigues que entre tu i en Xavier hi ha una diferència abismal i es veu a anys llum perquè tu ets la integritat en persona i l'altra ja em diràs. Salta a la vista perquè és un sociata butifler

Anònim ha dit...

I tot això que ha fet en Coromines ,per aconseguir què???

Anònim ha dit...

G-C que escriviu sobre en Mines deu ser que sou d' Esquerra o teniu una barreja de gent que treballa per vosaltres d' Esquerra i de PSC ?
Enlloc de la sociovergèngia vosaltres sou la socioesquerrància.
Potser això és el que dóna sentit de tenir tants visitants, continueu amb la barreja ens agrada

Anònim ha dit...

hi ha gent com en Mines que no necessita res material o salarial, com tu anonim anterior que deu ser d'aquells que volies càrrec i no t'han truca't, pots quedar amb la pia per consolar-vos mutuament

Anònim ha dit...

La Pia que no és parlamentaria què és el volia ella?

Anònim ha dit...

És una de les persones que conec mès coherent i em sembla que ara amb en Montilla de president amb els vots d'ERC ho deu passar malament.
Ànim

Anònim ha dit...

Mines els d'ERC mai et tornaran tot el que tu has fet per aquest partit

Anònim ha dit...

G-C em pensava que no ereu d'erc quan atacaveu a Joan Puig,però ara veig que sí.