2006/12/16

Santa Llúcia a Fontajau

La nit a Fontajau era d'aquelles que semblen americanes, i no era per menys...taules rodones plenes d'espelmes, música i llums blaus que acompanyaven els premis literaris de Santa Llúcia d'Omnium Cultural. G-C estava allà i tot tenia una olor a moments especials.
No era per menys, feia molt de temps que els Sta. Llúcia no venien per Girona, i a més estrenàvem president de la Generalitat, vicepresident, consellers i tot el que això comporta. El primer gran acte social del nou govern ha sigut a casa nostra i s'havia de preparar bé, que a Girona en sabem. I tot Girona hi era, alcaldessa, societat civil, tots els partits...enfí le tout Girona.
I els premis, sorpresa per la desconeixença del guardonat màxim que a sobre és de Sta. Cristina d'Aro, Joquim Pijoan, pintor i escriptor gironí, què més volem.
Jaume Pont en poesia i Maite Salord com a segona en narrativa completaven els premiats, entre d'altres. Mentre tots volien sortir a la foto a Fontajau...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot tenia olor a moments especial!
G-C m´agrada aquesta forma tan d' "inteligència emocional" que teníu de presentar els esdeveniments socio-polítics. Us fixeu en els detalls més insignificants i sabeu treure´n pròfit!
En el moment captivador del passeig aeri damunt els espectadors dels globus sol i lluna, al company del meu costat li tremolava la cama i no era per meyns havia retrobat, en aquest sopar, els seus col.legues de sempre , perquè a la nit de santa Llúcia hi ha molts i moltes dels "nacionalistes" de sentiment. Per mi, la nit també va tenir moments especials!