2006/12/24

Bon Nadal d'aquí a la lluna!

Festes i joia, compres i menjar, viatges...per tots aquells que cansats de l'afartament, de les compres compulsives, de les felicitacions nadalenques, i que heu optat per passar els dies de vacances a París, volant amb Ryanair, res millor que acostar-vos al Centre Georges Pompidou on trobareu l'exposició més interessant del Nadal parisenc: Hergé i Tintin, un homenatge al més gran dibuixant de la línia clara.
Tintinòlegs i comiqueros en general, la cita és obligada; i la resta, passejareu per París que està més bonica que mai, el millor pla que podeu fer per a passar el Nadal.
Aprofitem l'avinentesa tot l'equip de G-C per desitjar-vos el millor: regals a dojo del tió, torrons i cava per afartar-se, salut i amor per tothom...directes cap a la lluna!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És veritat que Paris està més bonica que mai en aquest temps de festes nadalenques ,així que busqueu un bon acompanyant,deixe-ho tot i aneu cap allà.Jo ho vaig fer l' any pasat i va ser un plaer.De tota manera qualevol temps de l' any val la pena per allò de la pel.li:"sempre ens quedarà Paris"

Anònim ha dit...

Salvador Garcia ja no pots dissimular més

Anònim ha dit...

Maria , tu ets la que l' any passat vas anara Paris1 També llegeixes G-C ?