2006/12/01

El govern a l’atur de CiU

Avui hem sabut indirectament les persones de CiU en el seu govern de majoria que tenien previst treure l’1 de novembre. Ens han presentat una barreja entre govern a l’ombra i seguiment - vigilància al conseller/a de l’Entesa, ens pensàvem a G-C que els serveis secrets i de vigilància eren competència d’en Saura.

En Felip Puig no està d’acord legalment amb la vicepresidència d’en Carod perquè la volia ell o en Pelegrí d’Unió, segons han informat a G-C gent de CiU. I així anar fent conselleria per conselleria. La sorpresa és que l’Oriol Pujol no vigila ningú, o l’han desplaçat o està en el nou sector re-renovador de CDC.

En la vida política tothom diu que tot ja està inventat, i segurament deu ser veritat perquè el que acaba de fer CiU és una còpia barata del govern l’ombra que fa fer en Maragall quan va guanyar en vots però no ens diputats i en Pujol va continuar governant. Una mica més imaginació convindria a CiU que sou la primera força de l’oposició, la primera en vots i la primera ens diputats però en propostes sou la segona perquè aneu a remolc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

C i U necessita protagonisme i com que la imaginació no la tenen molt alta només poden copiar! Au Ci U no us preocupeu que encara teniu 4 anys per endavant, ja haurà tornat en Madí d' EEUU per ajudar-vos a tornar a cagar-la.

Anònim ha dit...

Fer un govern a l' oposició jojojoj