2006/12/28

Tot pactat a Girona

Des de que Joaquim Nadal i Joan Puigcercós, "els amos", seuen junts a la taula del govern de la Generalitat, segons sap G-C, es veu que les relacions són tan bones que fins hi tot durant aquests dies de Nadal s’han reunit al despatx de l’alcaldia de Girona i dinat junts al Celler de Can Roca, per començar a fer una Entesa gironina perquè no s’escapi res ni ningú a última hora, com va passar en les darreres eleccions municipals.

Les alcaldies que quedarien en mans del PSC serien Girona, Olot i Blanes. I en mans d’ERC serien Figueres, Banyoles i Ripoll. I la gran sorpresa és la presidència de la Diputació de Girona dos anys per cadascun. Els noms encara estan per consensuar.

Els consells comarcals i la resta d’alcaldies importants, segons G-C, es pactaran més endavant i, en concret, com a data límit seria per les festes de Setmana Santa.


El Consell Editorial de G-C comunica oficialment que:

la notícia publicada avui 28 de desembre, és la nostra innocentada d’un dia com avui. Qualsevol semblança amb la realitat en un futur proper és pura invenció i sinó demanarem drets d’autor o una subvenció.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és democràcia, i la resta són històries!
ERC= Botiflers de merda!

Anònim ha dit...

suposo que deu ser una inocentada, perque sinó és una putada

Anònim ha dit...

Això és un pas més del pacte de la vergonya soncomson.blogspot.com

Anònim ha dit...

A Blanes en puig ni en pintura tornara a fer alcalde el PSC
Aneu molt equivocats

Anònim ha dit...

A Torroella de Montgrí el pacte CiU-ERC està fet. M'ho va dir un dirigent d'ERC de Girona i m'ho van confirmar els de CiU.

Anònim ha dit...

Ja ens semblava que el que deieu era impossible , encara que estigueu sempre en to irònic jo sé que vosaltres confieu en la política i en els polítics,.Es veritat que sovint hi ha decisions estratègiques que costen d´entendre en els que no estan a dins però malgrat tot cal confiar . Els polítics i les polítiques treballem de valent , més del que pot semblar i més del que surt en els mitjans mediàtics

Anònim ha dit...

Doncs a Anglès el pacte CiU-PSC està més que lligat. L'única intenció que tenen aquestes dues formacions polítiques és arraconar ERC del govern de l'Ajuntament d'Anglès.
Ni CiU ni PSC d'Anglès perdonen a ERC d'Anglès la seva fermesa i coherència.